Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance ruimtelijke ordening medewerker (28 uur, zzp)

Geplaatst 15 apr. 2022
Project ID: YIS 9113309
Plaats
Eersel
Uren
28 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 25 apr. 2022
Einde: 30 sep. 2022
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 22-4-2022 12:00

Uren: 28

Start: zsm

Eind: Waarschijnlijk t/m september

Schaal: 9

Reden vacature: Drukte en vervanging ziekte, hierdoor is het belangrijk dat iemand zelfstandig aan de slag kan er is weinig tijd om iemand in te werken.

 

Voor een gemeente in het zuiden van het land zijn wij op zoek naar een medewerker RO. Als medewerker RO breng je advies uit op het gebied van de ruimtelijke ordening en verricht je werkzaamheden binnen planologische procedures.

Je ondersteunt de beleidsmedewerkers en de projectleiders voor woningbouwlocaties. Andere voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling horen ook tot je takenpakket.

 

De medewerker Ruimtelijke Ordening werkt aan diverse ruimtelijke projecten. Hij is op het gebied van ruimtelijke ordening bezig met complexe en minder complexe projecten en draagt bij aan beleidsvraagstukken.

 

De medewerker Ruimtelijke Ordening heeft zicht op ontwikkelingen in ruimtelijke ordening. Hij moet als medewerker namelijk het management en het bestuur adviseren op planologisch, programmatisch en procedureel gebied. Zijn adviezen betreffen voornamelijk het terrein van bestemmingsplannen en zijn vooral gericht op de kernen.

 

Tot slot kan het voorkomen dat de medewerker de gemeente vertegenwoordigt bij bezwaar- en beroepsprocedures. Hij levert dus samen met zijn collega's belangrijke juridische bijdragen evenals een integrale beleidsmatige bijdrage.

 

Dit zijn onder meer de werkzaamheden van een Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening:

·       Jij verzorgt de administratief-juridische begeleiding van ruimtelijke procedures;

·       Jij begeleidt (mede-) de wijzigings- en afwijkingsprocedures op grond van de Wro c.a

·       Jij behandelt juridische vraagstukken op het terrein van de ruimtelijke ontwikkeling

·       Jij behandelt principeverzoeken

·       In voorkomend geval assisteer jij bij het voorbereiden en coördineren ten behoeve van de uitvoering van projecten.

 

Functie-vereisten:

Ervaring met rx-zone en Powerbrowser of vergelijkbare programma’s is een pré.

Daarnaast is het belangrijk dat iemand snel zelfstandig aan de slag kan. Er is momenteel weinig ruimte in het team om iemand uitgebreid in te werken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten