Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance regisseur RO processen (zzp)

Posted Dec 30, 2022
Project ID: YIS 9126221
Location
Barendrecht, Zuid-Holland
Hours/week
16 hrs/week
Timeline
11 months
Starts: Feb 1, 2023
Ends: Dec 31, 2023
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jan 16, 2023 12:00 PM

Startdatum: 1 februari 2023

Einddatum: 31-12-2023

Schaal: 11

Tarief: €95,00

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomstVoor het projectteam project nieuwbouwwijk De Stationstuinen voor de BAR gemeente zoeken wij een regisseur RO processen.


Als Regisseur RO-processen heb je de regie op en draag je zorg voor de benodigde RO-procedures (bestemmings-/omgevingsplan en uitgebreide omgevingsvergunningen) welke noodzakelijk zijn voor de realisatie van deze nieuwe wijk in Barendrecht. Het gaat hierbij zowel om procedures welke benodigd zijn voor de ontwikkeling van de wijk als die voor verplaatsing van de zittende bedrijven in het gebied.

Als regisseur ben je goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en overige ontwikkelingen op het brede vakgebied ruimtelijke ordening. Je werkt intern samen met de specialisten van bijvoorbeeld Milieu en Verkeer en extern met specialisten, zoals ontwikkelaars en adviesbureaus. Je werkt samen aan de realisatie van De Stationstuinen en houdt hierbij oog op de integraliteit van het project en de reeds vastgestelde kaders (gebiedsvisie en ontwikkelkader) en de lopende ontwikkelingen in het project.

Je fungeert aanspreekpunt voor bestuur en externe partijen zoals ontwikkelaars en adviesbureaus en je neemt deel aan in- en externe werkgroepen en overlegstructuren.


Functie-eisen:

  • Kennis en ervaring in het begeleiden van bestemmingsplanprocedures.

  • Ervaring met nieuwbouw in een complexe stedelijke ontwikkeling, weten hoe de radertjes werken.

  • Ervaring met projectmatig werken en het aansturen van processen.

  • Gevoel voor politiek/bestuurlijke verhoudingen.

  • Organisatorisch sterk, samenwerkingsgericht, assertief en omgevingsbewust.

  • Zelfstandig kunnen werken.

  •  Goed kunnen schakelen (communicatief sterk) met bestuur en richting kunnen geven aan het proces.

  • Juridische / planologische opleidingWe zoeken een enthousiast persoon die zin heeft in een nieuwe klus. Je bent creatief en denkt in kansen en mogelijkheden. Je zoekt de grenzen op, hebt lef en durft een eigen geluid te laten horen. Je kunt je zakelijk opstellen als de situatie daar om vraagt. Je bent daarbij open in je communicatie over de beslissingen die je neemt. Je snapt hoe het bestuurlijke spel wordt gespeeld. Je weet je verschillende bestuurlijke opdrachtgevers goed te bedienen. Jij vindt het mooi om aan ruimtelijke procedurele vraagstukken te werken.

Similar projects

+ Search all projects