Gemeenteprojecten

Freelance Regisseur Openbare Orde & Veiligheid

Geplaatst 11 mrt. 2021
Project ID: YIS000515
Plaats
Albrandswaard
Duur
3 maanden
(31 mrt. 2021 - 29 jun. 2021)
Uren/week
36 hrs/week
Tarief
Unknown

Regisseur OOV Albrandswaard De BAR-organisatie werkt voor de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Drie zelfstandige gemeenten, één moderne uitvoeringsorganisatie. Werken in een groot gebied met veel bedrijvigheid, 125.000 inwoners en drie gemeentebesturen: uniek en uitdagend! Albrandswaard is de ‘groene long’ van een verstedelijkte regio en telt ruim 25.000 inwoners. Nergens aan de zuidrand van de Stadsregio Rotterdam ligt een agrarisch landschap op zo’n korte afstand van het Rotterdamse centrum, goed ontsloten door metro en autosnelwegen. Het vergroten van betrokkenheid van de burgers speelt een belangrijke rol.


Wat ga je doen?

Als regisseur adviseer je het bestuur over Integrale Veiligheid. Je geeft gevraagd en ongevraagd vakinhoudelijk advies aan de burgemeester, het college, de gemeenteraad en collega-regisseurs over uiteenlopende thema’s op het gebied van integrale veiligheid. Je vertaalt bestuurlijke wensen in concrete opdrachten en stelt een plan van aanpak op voor de implementatie van doelstellingen en programma’s. Als ambtelijk opdrachtgever waak je over een juiste uitvoering. Je initieert en bevordert samenwerking tussen partijen/andere overheden en instellingen. Gezamenlijk met je collega- regisseurs stimuleer je participatie en zorg je voor draagvlak van het beleid in de samenleving. Ook verzorg je de voorlichting aan en communicatie met burgers, organisaties en bedrijven, in samenwerking met collega’s van het team Communicatie. Je verricht onderzoek en je volgt en evalueert ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je bent ook verantwoordelijk voor het budgetbeheer, kortom een veelzijdige en afwisselende rol!


Wat vragen wij van je?

We zijn op zoek naar een gedreven kandidaat die beschikt over HBO werk- en denkniveau en affiniteit heeft met het vakgebied. Je beschikt over bestuurlijke- en omgevingssensitiviteit, bent klantgericht, daadkrachtig, analytisch en stressbestendig. Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.


Tariefstelling


Schaal CAR UWO: 11 


Minimaal aantal recente en relevante jaren werkervaring? Minimaal 5 jaar.

 

Vacature

Must haves (knockouts)?

·        Ervaring met (strategisch) adviseren van bestuurders;

·        Ervaring met beleidsveld OOV;

·        Geen 9 tot 5 mentaliteit.


Sollicitatie deadline is 16-3 om 14:00 uur


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten