Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance regisseur ondernemen (zzp)

Geplaatst 28 mrt. 2023
Project ID: YIS 9131074
Plaats
Maasdam
Uren
36 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 17 apr. 2023
Einde: 31 aug. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 14 apr. 2023 14:00

Startdatum; ZSM

Opdracht tot 1 september 2023.

32-36 uur per week

Standplaats is Maasdam (hybride werken is mogelijk)

Schaal 12


Voor het team Ondernemen zijn wij op zoek naar een regisseur ondernemen. Met 10 andere collega's ben je verantwoordelijk voor de regie, beleidsontwikkeling en advisering op het gebied van economie, landbouw, recreatie en toerisme. Als team zijn wij het aanspreekpunt voor bedrijven en ondernemers en houden we ons vooral bezig met ondernemend Hoeksche Waard. De regisseurs, adviseurs, medewerkers en accountmanagers staan nauw in verbinding met het bedrijfsleven en in het bijzonder met de georganiseerde ondernemerscollectieven binnen de Hoeksche Waard. Natuurlijk kijken wij ook over de grenzen van onze gemeente heen naar de regio en de provincie. Onze missie is “Samen-werken aan een gezond ondernemersklimaat in de Hoeksche Waard voor nu en in de toekomst!”

Als regisseur ben je gericht op het signaleren van kansen en het ontwikkelen van beleid op het ruimtelijk economisch vlak. Ook weet je deze ruimtelijke-economische vraagstukken goed te verbinden met andere thema’s en partners hier in mee te nemen. Je bent ook zelf verantwoordelijk voor projecten/processen die vaak complexer zijn, zoals de Regio Deal, Rust en Activiteiten op Zondag, Samenwerkings- en alliantievorming, Economische Agenda. Ook lever je een bijdrage aan gemeentelijke opgaves en collegeprogramma en houd je je bezig met de agenda van het team als geheel en welke onderwerpen actief moeten worden opgepakt. Samen met de teammanager bekijk je de actiepunten.  

Taken:

·        Je voert de regie op beleidsprocessen en -projecten in het economisch domein;

·        Je adviseert teammanagers en teamleden;

·        Je bent regionaal actief in verschillende netwerken;

·        Je bewaakt doelen en resultaten, stuurt op samenhang en coördinatie in de activiteiten en monitort en rapporteert de voortgang;

·        Je hebt een coördinerende rol bij de P&C-cyclus (o.a. begroting, jaarrekening, slotrapportage);

·        Jouw focus is gericht op ontwikkelingen van buiten naar binnen en maakt ook concreet de vertaalslag in actiepunten.

Voor deze opdracht ligt de focus op de regie en sturing van het dossier gebiedsmarketing en het projectlidmaatschap van het kernteam Rust en Activiteiten op Zondag (openingstijden winkels). We vragen echter een beetje flexibiliteit om evt in te zetten op de behoefte van het moment.


Functie-eisen:


  • Voor deze rol zoeken we een verbindend persoon, die snel de kern te pakken heeft en goed weet om te gaan met politiek gevoelige dossiers.

  • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau;

  • Je hebt een paar jaar ervaring in een vergelijkbare rol waarbij je extern gericht bent en bekend bent met het begeleiden van projecten en processen;

  • Je signaleert kansen, ontwikkelt beleid op economisch vlak en kunt strategisch denken. Je bent sterk op visievorming en kan goed met andere betrokken partijen werken;

  • Je bent goed in het onderhouden van relaties, durft de randjes op te zoeken van de mogelijkheden, bent creatief en gelooft in de keuzes die je maakt. Je vindt het leuk om ook buiten het gemeentehuis de verbinding op te zoeken extern, bent goed in veranderprocessen en neemt het team goed mee op de inhoud zodat iedereen aangehaakt blijft.  

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten