Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance regisseur maatschappelijk vastgoed (zzp)

Geplaatst 11 apr. 2024
Project ID: YIS 9155070
Plaats
Horst
Uren
30 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 mei 2024
Einde: 30 apr. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 17 apr. 2024 14:00

Gemeente Horst aan de Maas.

Startdatum: 1-5-2024

Einddatum: 30-4-2025

Aantal uur: 30

Functieschaal: 10

Tarief: €73 - €88 per uur afhankelijk van ervaring



Wat ga je doen?

Je bent een spin in het web binnen het team Vastgoedbeheer. Daarnaast voel je je als een vis in het water met alle contacten met bestuurders, gebruikers, beheerders en aannemers. Beheren, onderhouden en verhuren van de gebouwen is immers de corebusiness van het team. Je bent onze expert voor het onderhoud en (technisch)beheer van alle accommodaties. Je pakt een stevige rol in het maken van vastgoedbeleid, adviseren bij beheer van ons vastgoed en je hebt een visie op ons vastgoed. Na het vertrek van onze collega, zoeken we nu een sterke kandidaat die we voor 1 jaar inhuren.

De werkzaamheden bestaan uit meerdere onderdelen:

• Je bent ‘eigenaar’ van de gebouwen en terreinen die je tot jouw werkgebied mag rekenen en daarmee ben je medeverantwoordelijk voor het technisch beheer; • Jij bent medeverantwoordelijk voor de MJOP (meerjaren onderhoudsplan) en het MIP (meerjaren investeringsplan). Dit betreft het (laten) opstellen hiervan als ook de bestuurlijke besluitvorming en de jaarlijkse financiële bewaking. De eerstvolgende besluitvorming hierover is in 2025, met de voorvoorbereiding hiervan begin je in 2024. De uitvoering van MJOP draag je over aan een collega en aan onze vaste partners.

• Je bent verantwoordelijk dat de projecten die opgenomen zijn in het MIP uitgevoerd worden, waarbij jij zelf de projectleider bent of je draagt dit over aan een (externe) projectleider.

• Je beheert de onderhoudscontracten en actualiseert en optimaliseert deze regelmatig, waarbij de gemeente ontzorgd wordt bij het technisch beheer. Het onderhoudscontract met onze vaste partners zal in 2025 opnieuw aanbesteed worden, jij bereidt dit voor

• Maar ook word je om advies gevraagd over o.a. het verduurzamen van ons vastgoed en het verbeteren van de toegankelijkheid. Waarbij je ook gevraagd kunt worden voor advies bij maatschappelijk vastgoed wat nu niet beheerd wordt door de gemeente.

• Je denkt mee en bouwt mee aan onze visie op het beheer van onze accommodaties,

• Je bent een bouwkundige / vastgoeddeskundige met financiële affiniteit, of juist andersom. Je vindt beide interessant en weet bij beheer en projecten financieel en bouwkundig balans te houden. Je gaat voor een optimaal resultaat, waarbij wij als team ons inzetten voor een uitstekende accommodaties voor onze gebruikers.


Dit ben jij

  • Je staat in ieder geval stevig in je schoenen en de kennis van beheer en onderhoud is je niet vreemd. Je weet collega’s en externe partijen te overtuigen van je aanpak.

  • Je durft ook anders te denken bij het beheren van vastgoed. Bestaande contracten kun jij kritisch bekijken en je hebt het lef om andere manieren van beheer te introduceren. Je bent continu in beweging om het proces te verbeteren en om meer grip te krijgen op ons vastgoed en de investeringen hierin. Je hebt groot verantwoordelijkheidsgevoel en je werkt zelfstandig om het eigenaarschap goed uit te voeren.

  • Je gaat graag met mensen om en je kunt een goede werkrelatie opbouwen en onderhouden. Je werkt graag in een team en bent een goede sparringpartner. Je hebt een afspraak is afspraak mentaliteit. Je kunt meebewegen met maatschappelijke vraagstukken, zowel vanuit de huurder/gebruikers als vanuit de gemeente Horst aan de Maas.

  • Je bent leergierig en denkt in oplossingen.



Werken aan maatschappelijk vastgoed is leuk en kent veel dynamiek. Het is niet erg als je nu werkzaam bent voor een woningcorporatie of commerciële vastgoedeigenaar c.q. belegger. Een zakelijke blik hoe we omgaan met maatschappelijk vastgoed kan ons juist helpen.

Er wordt wel een politiek bestuurlijke sensibiliteit verwacht. Voor je werkzaamheden heb je ook regelmatig contact hebben met onze bestuurders en schrijf je voorstellen of besluiten voor directie, college of de raad. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten