Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance regisseur kinder opvang toeslag (zzp)

Geplaatst 2 apr. 2024
Project ID: YIS 9154137
Plaats
Hellevoetsluis, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
3 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 jul. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 8 apr. 2024 12:00

Startdatum z.s.m.

Einddatum? 3 mnd

Aantal uren: 32+ uur

Optie tot verlenging? mogelijk

Inschaling: schaal 9

Vaste werkdagen gewenst / vereist? Voorkeur voor dinsdag/donderdag, elke inzetbaarheid is bespreekbaar (wel minimaal vanaf 32 uur)

Mogelijkheid tot thuiswerken? Ja, regeling is 50% thuis 50% kantoor. 

In bezit van eigen vervoer!

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst



Regisseur KOT - 32 uur

Vanwege extra benodigde capaciteit ga je aan de slag in de ondersteuning van getroffen ouders, kinderen en jongeren. Je start z.s.m. met het uitvoeren van huisbezoeken.

Een KOT-gedupeerd gezin wordt door de KOT-regisseur bezocht om de ondersteuningsbehoefte in kaart te brengen. Hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt dat met de kwaliteitsadviseur en de teammanager besproken wordt. De uitkomst en nazorg wordt door de KOT-regisseur verzorgd.

In de hulpverlening aan deze doelgroep kom je veel verschillende, soms zeer complexe situaties tegen. Vanwege de urgentie in aanvulling op dit team ben je snel inzetbaar, ken je de praktijk en ben je snel op de rit. Er liggen nu zo’n 13-18 aanvragen. Het team bestaat uit 5 procesregisseurs/ wijkteamleiders. De KOT-regisseur werkt voor alle 5 wijken.

Dit ben je

  • Je hebt minimaal HBO+ werk- en denkniveau en ruime ervaring in het werkveld, met name in het sociaal domein, zowel beleidsmatig als uitvoerend

  • Je bent resultaatgericht en hebt overtuigingskracht en volharding.

  • Je kunt proces en inhoud goed scheiden, waardoor je scherp kunt analyseren en de urgentie juist kunt inschatten. Ook kun je goed samenwerken, communiceren en netwerken.

  • Je hebt overwicht en bent besluitvaardig en omgevingsbewust.

  • Je hebt de vaardigheid om collega’s te coachen op het gebied van integraal samenwerken.

  • Daarnaast ben je oplossingsgericht en heb je ervaring met complexe vraagstukken en belangen.

  • Je bent bekend met de werkprocessen van organisaties binnen de ketens Veiligheid, Zorg, Onderwijs, Jeugd, Welzijn en Werk; Inkomen, en je kunt buiten de kaders denken om voor complexe vraagstukken (nieuwe) oplossingen te bedenken.

  • Ten slotte ben je pragmatisch en besluit en slagvaardig ingesteld. Je hebt een flexibele houding als het om werktijden gaat.

Ervaren met de KOT-aanpak is een pré, maar ambulant werk voor de volwassen doelgroep kan ook goed passen. Affiniteit met KOT is ook van belang.

Je moet met minimale kader kunnen werken, maar dus in samenspraak met Kwaliteit en management (niet eindverantwoordelijk).

 

Vacature

Must haves (knockouts)?

  • zelfsturend

  • iemand die initiatief toont

  • ervaren is met lokaal en regionale overstijgend werken

  • ervaring heeft met het integraal kunnen samenwerking met alle betrokken partijen. 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten