Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance regisseur gebiedsontwikkeling (zzp)

Geplaatst 13 apr. 2022
Project ID: YIS 9113031
Plaats
Vught
Uren
24 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 25 apr. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 apr. 2022 14:00

Sollicitatie deadline: 19-4-2022 14:00

Start: zsm

Einddatum: 31 december 2022

Aantal uren/week: 24

Indicatief tarief: 90 euro, Schaal 12

 

Als regisseur ga je werken bij de afdeling Ontwikkeling, in het cluster gebiedsontwikkeling. Dit cluster bestaat uit projectleiders die vooral werken aan grote woningbouwprojecten.

 

Als regisseur ben je gedelegeerd ambtelijke opdrachtgever voor de projectleiders. Je bent hun het aanspreekpunt voor een stevig aantal projecten. Je coördineert de werkzaamheden, spart over de inhoud met de projectleiders, informeert de manager over de knelpunten en stemt de voortgang en politieke aspecten af met de bestuurders. Hiervoor sluit je standaard aan bij het portefeuillehoudersoverleg op maandagmiddag. 

 

Belangrijke werkzaamheden zijn het maken van werkafspraken en procesbeschrijvingen, het bewaken van de financiën, de integraliteit, kwaliteit, risico’s en de voortgang. We werken met een regiekamer waarin integraal wordt gewerkt aan een opdrachtformulering. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de regiekamer.

 

  • HBO+/WO werk- en denkniveau.
  • Visie, initiatief. Je kunt regisseren en adviseren. Je hebt ervaring met het uitvoeren van complexe gebiedsontwikkelingsprogramma’s. Overtuigingskracht en politieke sensitiviteit. Je staat de collega projectleiders met raad en daad bij. Creatief, constructief, hebt doorzettingsvermogen en het vermogen partijen te binden. Proces-, project- en programmatisch werken en denken gaat je goed af.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten