Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance regisseur bedrijfsvoering NMD-samenwerking (zzp)

Geplaatst 28 nov. 2023
Project ID: YIS 9144302
Plaats
Assen
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 jun. 2024
Tarief
70 - 84.75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 4 dec. 2023 12:00

Startdatum: zsm

Duur: 1 jaar

Inzet: 32-36 per week

Inschaling: Schaal 11 CAO Gemeenten, max. 84.75 euro per uur

Deadline reageren: 4 december 12:00


NMD-samenwerking zoekt een: regisseur bedrijfsvoering

Word jij er blij van om collega’s en bestuurders advies te geven over vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering en financiën? Spreekt het jou aan om functioneel leidinggevende te zijn van een groep enthousiaste en gedreven professionals? Dan komen wij graag in contact met jou!

NMD-samenwerking zoekt iemand die verschillende rollen vervult in een dynamische omgeving. Je hebt een adviserende rol op het gebied van bedrijfsvoering en financiën binnen de organisatie. Daarnaast geef je leiding aan een team, met daarin verschillende disciplines en draag je zorg voor hun ontwikkeling. We zoeken iemand met een open, eerlijke en stevige persoonlijkheid. Iemand met belangstelling voor mensen, die sociaal en zakelijkheid met elkaar verbindt en graag samenwerkt en rekening houdt met de omgeving.

 

NMD-samenwerking heeft 3 kernwaarden die wij belangrijk vinden:

Samenwerken

Wij zijn er goed in om ons met anderen te focussen op een gezamenlijk doel. Hierin zorgen wij dat we optimaal gebruik maken van onze eigen talenten en die van collega’s. Wij waarderen elkaar en streven naar een goede sfeer. Het gezamenlijk doel staat voorop en gaat voor het eigen belang. Samen werken groeit naar samenwerken!


Wendbaar

De huidige maatschappij verwacht/verlangt veel van een samenwerking als deze. Invloeden van buiten (overheid, markt, individu) en zeker ook van binnen (aangesloten gemeenten, medewerkers) maken dat NMD-samenwerking een slagvaardige samenwerking moet zijn. Luisteren naar de omgeving, inspelen op te verwachten en aangekondigde ontwikkelingen (antennes), maar ook onaangekondigde ontwikkelingen, worden onmisbare competenties. Door de gekozen structuur en uiteraard onze ‘menskracht’ kunnen wij dit en zijn wij klaar voor wat er komen gaat.


Betrouwbaar

Voor een organisatie als NMD-samenwerking is betrouwbaarheid een essentiële waarde. Gemeenten moeten belangrijke onderwerpen durven over te dragen en dat kan alleen als er voldoende vertrouwen is. Wij zijn eerlijk, integer en aanspreekbaar op ons gedrag. Wij worden gekenmerkt als open, transparant en toegankelijk voor anderen.

 

Wat ga je doen?

Jij, als regisseur bedrijfsvoering, bent verantwoordelijk voor de aansturing en uitvoering van het team bedrijfsvoering. Je hebt hierin een verbindende rol en bent de schakel tussen de vijf financiële afdelingen van de lokale gemeenten, NMD-samenwerking en de informatiemanagers. Dankzij jou kan iedereen over de juiste gegevens beschikken. Je geeft advies (met betrekking tot bedrijfsvoering en financiën) aan de manager, regiegroep en bestuurders. Je controleert en bewaakt de doel- en rechtmatigheid van de uitgaven ten behoeve van de interne samenwerking en doet voorstellen op basis van uitkomsten. Als laatste draag je zorg voor een betrouwbaar financieel dashboard.

 

Waar kom je terecht?

NMD-samenwerking is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Aa en Hunze, Assen, Midden-Drenthe, Noordenveld en Tynaarlo. De vijf NMD-gemeenten kopen samen ondersteuning in op basis van de Jeugdwet en Wmo. NMD-samenwerking draagt bij aan het realiseren van duurzame en betaalbare ondersteuning voor de inwoners van de vijf NMD-gemeenten.

Je werkt nauw samen met de regisseurs en manager binnen het RMT (Regie-managementteam), waarmee je gezamenlijk de organisatie aanstuurt. Verder vertegenwoordig jij in het RMT het team bedrijfsvoering. Het team bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de samenwerking. Het team bestaat naast de regisseur bedrijfsvoering uit de secretaris, de communicatieadviseur, de juridisch adviseur, de secretariaatsmedewerker en de informatiemanagers.

Het team van NMD-samenwerking is een hechte groep. We vinden het belangrijk elkaar regelmatig te zien, kennis met elkaar te delen en samen leuke dingen te doen. Meer informatie over NMD-samenwerking lees je op: www.nmdsamenwerking.


Herken jij jezelf in het volgende?

· Je bent positief ingesteld;

· Je bent van nature een verbinder;

· Je geeft graag gevraagd en ongevraagd advies;

· Je bent goed in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken;

· Je overziet consequenties van bepaalde keuzes;

· Je bent een duizendpoot;

· Je werkt gestructureerd;

· Je hebt een achtergrond als financieel adviseur, bij voorkeur in de zorgsector;

· Je wordt blij van het opstellen van een werkbegroting en het verzorgen van de jaarlijkse eindafrekeningen;

· Je hebt kennis van informatiemanagement;

· Je hebt kennis van rechtmatigheid;

· Je hebt affiniteit met aanbesteden, dit is een pré.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten