Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance regionale zorg coördinator Oekraïne (zzp)

Geplaatst 17 mrt. 2023
Project ID: YIS 9130476
Plaats
Gouda, Zuid-Holland
Uren
24 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 27 mrt. 2023
Einde: 30 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 23 mrt. 2023 13:00

Startdatum voorkeur: zsm

Duur opdracht: 3 maanden

Optie tot verlenging: ja

Aantal uren per week: 24

Schaal: 11 (gemeente cao).

Datum/data van gesprekken: asap

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst.

De gemeentes Bodegraven-Reeuwijk, Boskoop, Gouda, Krimpenerwaard, Leiden en Waddinxveen zijn op zoek naar een regionaal zorgcoördinator Oekraïne. Door een verandering in de manier waarop de medische zorg ingekocht wordt moeten er nieuwe processen ingericht worden en nieuwe werkafspraken worden gemaakt tussen de gemeentes. Om die reden zijn wij nu met spoed op zoek naar een regionale zorg coördinator Oekraïne die intrinsiek gemotiveerd is en een hart heeft voor deze doelgroep.

Als regionale zorg coördinator Oekraïne zal je verantwoordelijk worden voor het opzetten van de huisartsen zorg voor de opgevangen Oekraïense vluchtelingen in de gemeentes Bodegraven-Reeuwijk, Boskoop, Gouda, Krimpenerwaard, Leiden en Waddinxveen. Hiervoor stem je af met de verschillende gemeentes, heb je contact met de GGD en met andere betrokken partijen. Je zorgt voor samenwerkingsovereenkomsten en werkt het concept voorstel samenwerking verder uit en voert dit uit. Implementatie van de nieuw georganiseerde huisartsen zorg staat gepland voor begin juni. Na de implementatie ben je verantwoordelijk voor een goed overdracht document waarin de nog te beleggen worden benoemd incl voorstel hoe ze te organiseren. Je wordt ingehuurd door de gemeente Gouda, maar werkt met alle 5 andere gemeentes samen en zult regelmatig terugkoppeling geven.

Wij zijn op zoek naar een regionaal zorgcoördinator Oekraïne die;

-       Over bestuurlijke sensitiviteit beschikt

-       Sterke projectleidersvaardigheden heeft

-       Bekend is met hoe gemeentes werken

-       Goede communicatie skills heeft

-       Goed overzicht bewaken

-       Kennis van medische samenwerkingen is een pré

-       Daadkrachtig is en een aanpakkersmentaliteit heeft

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten