Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance regieassistent ruimtelijke initiatieven (zzp)

Geplaatst 5 apr. 2022
Project ID: YIS 9112414
Plaats
Horst
Uren
36 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 15 apr. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
0 - 59 €/uur

Startdatum 15-4-2022

Einddatum: 31-12-2022

Functieschaal 9

Aantal uur per week 36

Tariefindicatie: Max €54.00.

 

Dit ga je doen

Als regieassistent ruimtelijke initiatieven ben je een spil in het team Omgeving. 

Voor vragen over ruimtelijke initiatieven ben jij in eerste instantie aan zet maar soms ook voor vragen over milieu of APV. 

Samen met de collega’s van administratie vorm jij de entree van het team. De collega’s van administratie sturen informatie toe, registreren nieuwe verzoeken en brengen klanten in contact met de juiste medewerker Jij gaat aan de slag met de inhoudelijke vragen en verzoeken. 

Je beoordeelt of een nieuw initiatief past binnen de wet- en regelgeving. Past een initiatief niet, maar is het eenvoudig vast te stellen of toch wenselijk en haalbaar, dan neem jij die beoordeling voor je rekening. 

Je toetst daarbij aan ons beleid, soms met hulp van je collega’s. 

Is een afweging niet eenvoudig te maken, dan stuur je het verzoek door aan een vergunningverlener of omgevingsregisseur.

 

Je zorgt met veel energie voor een snelle en duidelijke behandeling van de vragen en verzoeken. Je bent een belangrijke speler binnen het team en hebt veel contact met klanten. Je werk is daardoor heel dynamisch. Elke dag is anders, alleen de intentie blijft gelijk en dat zijn tevreden klanten!

 

Concrete taken & verantwoordelijkheden:

‐          Je beantwoordt vragen over nieuwe initiatieven aan klanten. Is een vergunning nodig? Past een initiatief in wet- en regelgeving?

‐          Initiatieven die niet passen in het bestemmingsplan beoordeel je op wenselijkheid en haalbaarheid. Je schakelt hierbij soms hulp in van je collega’s.

‐          Je bereidt de behandeling van complexere initiatieven voor, zodat collega’s de casus eenvoudig over kunnen nemen.

‐          Je bent een vraagbaak voor je collega’s van administratie, maar ook voor de rest van het team. Inhoudelijke vragen lopen altijd via jou.

‐          Je zorgt ervoor dat onze klanten snel en goed antwoord krijgen. Je communiceert assertief en open. Ook als het antwoord is dat het initiatief door een collega verder wordt opgepakt.

‐          Je helpt collega’s en bestuurders waar nodig. Je bent een spil in het team en neemt werk uit handen als dat kan.

 

Dit is jouw achtergrond

‐          Hbo-werk- en denkniveau.

‐          Bij voorkeur ervaring met ruimtelijke wet- en regelgeving of een vorm van ruimtelijke initiatieven.

‐          Kennis van de Omgevingswet is een pre.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten