Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance rechtmatigheidscoach - energietoeslag (zzp)

Geplaatst 13 dec. 2022
Project ID: YIS 9125377
Plaats
Venray, Limburg
Uren
36 uur/week
Periode
3 maanden
Start: 2 jan. 2023
Einde: 31 mrt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 dec. 2022 12:00

Startdatum: 2-1-2023

Einddatum: 31 maart 2023 (verlenging mogelijk)

Schaal 9

Aantal uur per week: 30-36

Tariefindicatie: € 50 (de gemeente verwacht dat het cv passend is bij het tarief. Een hoger tarief is mogelijk mits er passende werkervaring wordt getoond.)


Het team Maatschappelijke Ondersteuning (MON) is op zoek naar een Rechtmatigheidscoach - Energietoeslag  voor 30-36 uur per week.

 

Voor het team Rechtmatigheid binnen de Gemeente Venray, zijn wij op zoek naar een consulent Rechtmatigheid welke ons kan helpen bij het uitvoeren van de Energietoeslag. In deze functie beoordeel je of aanvragen voor de Energietoeslag compleet zijn en of inwoners hier recht op hebben. Het is een pré wanneer je over meer kennis en kunde op het gebied van de Participatiewet beschikt en zodoende breder inzetbaar bent.

Jouw profiel

Je hebt een opleiding of cursus gevolgd op het gebied van rechtmatigheid en/of de energietoeslag en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je kan goed zelfstandig werken en klantcontact (telefonisch) is voor jou geen probleem

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten