Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectvoorbereider Groen -coördinator bewonersinitiatieven (zzp)

Geplaatst 5 jun. 2024
Project ID: YIS 9159223
Plaats
IJmuiden
Uren
24 uur/week
Periode
7 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
70 - 81 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 11 jun. 2024 12:00

Inzet 20-24 uur per week.

De aard van de werkzaamheden maakt thuiswerken nagenoeg onmogelijk.

Gemeente Velsen

Standplaats: IJmuiden

Max tarief: € 81,00

Startdatum inzet: z.s.m.

Einddatum inzet: 31-12-2024



Over Gemeente Velsen

Gemeente Velsen heeft inwoners, ondernemers en bezoekers veel te bieden. De medewerkers van de gemeente zetten zich dagelijks in om al dat moois te behouden en verder te ontwikkelen. Samen werken wij voor bijna 70.000 Velsenaren aan een vitale en leefbare gemeente. De functie Projectvoorbereider Groen hoort bij de afdeling Beheer en Onderhoud. Deze afdeling houdt zich bezig met schoon, heel en veilig houden van de openbare ruimte. De afdeling Beheer en Onderhoud bestaat uit 75 collega’s verdeeld over verschillende teams, waarvan 4 directe collega’s groen.

 

Wat ga je doen

 Als projectvoorbereider groen draag je zorg voor de uitvoering van groenprojecten die voortkomen uit de projecten ‘’Samen gezellig’’ en ‘’Actieplan Velsen-noord’’. Je zorgt dat de werkzaamheden worden voorbereid zodat deze op juiste wijze worden uitgevoerd. Je hebt hiervoor regelmatig contact met de wijkverbinders, maar ook met de betrokken inwoners. Kunnen werkzaamheden meegenomen worden in een bestaand project dan stem je dit af met projectleiders.

Verder ben je het aanspreekpunt voor initiatieven vanuit bewoners. Deze worden door jou beoordeeld, eventueel voorbereid en zorg je dat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Indien nodig stem je werkzaamheden af met je directe collega’s.


Wat wij vragen?

Een enthousiaste collega die energie krijgt van afwisselend werk in de openbare ruimte.

 

En verder:

·      Relevante opleiding op het gebied van groen;

·      Relevante werkervaring op het gebied van groen;

·      Ervaring met bestekken;

 

Wat breng je in elk geval mee?

·      Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau op het gebied van groen;

·      Je bent proactief, probleemoplossend en stressbestendig;

·      Je bent communicatief vaardig en hebt een open en positieve houding;

·      Je bent daadkrachtig;

Wat wij bieden?

Gemeente Velsen is een overzichtelijke organisatie, daardoor zijn de lijnen kort, ook naar het college en het bestuur. Jouw bijdrage wordt dus gezien en gehoord.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten