Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectsecretaris RES (zzp)

Geplaatst 18 feb. 2022
Project ID: YIS 9109849
Plaats
Gorinchem
Uren
16 uur/week
Periode
10 maanden
Start: 7 mrt. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Deadline sollicitatie: 25-02 16:00 uur

Uren per week: 16-24

Datum inzet: 07-03-22

Einddatum inzet: 31-12-2022

 

Verantwoordelijkheden

De projectsecretaris is verantwoordelijk waar het gaat om de projectbrede beheersing van het RES- project op de aspecten tijd/planning, geld/budget, kwaliteit, scope en risicobeheersing, projectbrede voortgangsrapportages en documentbeheersing, werkomgeving (fysiek en digitaal).

Je gaat de totale beheersing van het project gestructureerd inrichten voor dit project.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van agenda en de verslaglegging van projectgroep, stuurgroep, bestuurlijk overleg en andere bestuurlijke overleggen, voor inkoop en aanbesteding van diensten en externen en je bent inhoudelijk en procesmatig ondersteunend voor de projectleiders en externe RES-coördinator.

 

Je hebt kennis en ervaring van projectbeheersing, van agenderen en verslaglegging van bestuurlijke overleggen, inkoop en aanbestedingstrajecten. Je bent het type dat graag aan de slag gaat, met een positieve instelling en uitstraling.

Als projectsecretaris ben je proactief en handel je snel omdat je concrete resultaten wil boeken. Je bent communicatief vaardig en met jouw enthousiasme krijg je mensen in beweging. Je laat je niet uit het veld slaan wanneer dingen eens wat moeilijker gaan. Je kunt complexe situaties structureren, leven met strakke deadlines en goed omgaan met verandering.

 

Vanzelfsprekend vind jij duurzame energietransitie een belangrijk onderwerp.

 

De opgave RES (Regionale Energie Strategie) Alblasserwaard is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Gorinchem en Molenlanden, provincie Zuid-Holland, Stedin en Waterschap Rivierenlanden.

 

Context

De RES Alblasserwaard wordt, hierin ondersteund door de gemeentelijke opgavemanagers duurzaamheid, aangestuurd door een team, bestaande uit 2 senior adviseurs energietransitie, een participatie-adviseur, een projectsecretaris en een RES-coördinator.

 

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan  als projectsecretaris in eenoverheidsomgeving;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar in projectcontrol in een project;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar met het agenderen en verslagleggen van bestuurlijke en projectoverleggen;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar met duurzame energietransitie;
  • Tenminste een afgeronde HBO opleiding/ Bachelor.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten