Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectsecretaris (zzp)

Geplaatst 1 jul. 2024
Project ID: YIS 9161021
Plaats
Groningen
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 2 sep. 2024
Einde: 31 aug. 2025
Tarief
70 - 81 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 12 jul. 2024 17:00

Startdatum: 1 september 2024

Duur: 1 jaar

Inzet: 32-36 uur per week

Inschaling: Schaal 9, CAO Gemeenten

Terugkoppeling op de voorgestelde kandidaten zal plaatsvinden op 20 augustus. Vervolgens worden de gesprekken ingepland en de startdatum zal rond 1 september zijn.

Gemeente Groningen

Max tarief: € 81,-



Ruimte om te ondernemen, bouwen aan innovatieve projecten én samenwerken met deskundige collega’s? Deze functie combineert het allemaal!

 

Hier werk je aan mee 

De directie Financiën, Inkoop & Juridische Zaken binnen de gemeente Groningen is ambitieus en wil de komende periode stevig professionaliseren onder andere door slimme inzet van technologie (ai, robotisering, machine learning). Samen met het nieuwe projectteam gaan jullie aan de slag met deze visie. Als programmamedewerker werk jij mee aan verschillende projecten. Met visie, moed en een talent voor samenwerken en verbinden zorg jij ervoor dat de projecten succesvol worden uitgevoerd. Je gaat onder andere werken aan: 

  • het optimaliseren van de concernadministratie; 

  • het gebruik van AI binnen juridische zaken en inkoop; 

  • het verbeteren van prognoses door nieuwe instrumenten te ontwikkelen. 



Hier ga jij je mee bezig houden 

Als projectsecretaris ben je een belangrijke schakel tussen onze projecten en hoe ze worden uitgevoerd in de organisatie. Je werkt nauw samen met de programmamanager en helpt om projecten naar de gewenste resultaten te leiden.

 Je staat altijd klaar om te helpen bij verschillende taken die nodig zijn om de projecten goed te laten verlopen. Dit omvat bijvoorbeeld het assisteren bij projectplanning, uitvoeren van taken binnen deadlines, bijhouden van documentatie, communiceren met stakeholders en het oplossen van problemen.

 

Hier kom je te werken 

De directie Financiën, Inkoop & Juridische Zaken, onderdeel van het Shared Service Center (SSC) heeft voor de komende jaren stevige ambities. We zien de wereld om ons heen snel veranderen en daar willen we bij zijn! Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening leveren is hierbij het doel om proactief onze klanten te ondersteunen, maar ook om onszelf als professionals in ons vakgebied te blijven ontwikkelen.  

 

We zetten maximaal in op digitalisering en maken daarmee in de nabije toekomst ruimte voor onze professionals om hun kwaliteiten zoals analyseren, het juiste verhaal vertellen en adviseren zo optimaal mogelijk in te zetten. 

 

Je maakt deel uit van een programmateam dat zich richt op innovatie en procesverbetering binnen de afdelingen Financiën, Inkoop en Juridische Zaken. Samen met ervaren professionals werk je aan uitdagende vraagstukken en draag je bij aan een efficiënte en effectieve gemeentelijke dienstverlening.

 

Hier staan wij voor

Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen, jouw werk doet ertoe. Hier doe je zinvol werk, met zichtbaar resultaat, voor al onze inwoners. Hier gaan we voor een gezonde omgeving om veilig op te groeien. Een sociale en groene plek waar mensen werken, leven en ondernemen. Een gemeente die vooroploopt in duurzame groei. Hier krijg je alle ruimte. Ruimte om jezelf te zijn, om jezelf uit te dagen en om zinvol werk te doen. Dat is niet altijd eenvoudig, maar altijd interessant. Want we doen het voor onze inwoners. 

Hier herken jij je in 

Als projectsecretaris werk je nauwkeurig en georganiseerd. Je neemt initiatief en denkt als een ondernemer. Creativiteit en goede organisatievaardigheden zijn belangrijk. Je communiceert goed en bent klantvriendelijk, met oog voor klantenwensen. Daarnaast heb je affiniteit met technologische ontwikkelingen.

 

  • je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een relevant vakgebied zoals bedrijfskunde, innovatiemanagement of informatietechnologie;

  • je beschikt over projectmatige werkervaring;

  • je hebt affiniteit met juridische, financiële en inkoopprocessen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten