Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectondersteuner RO (zzp)

Posted Jul 5, 2022
Project ID: YIS 9117453
Location
Nieuwerkerk aan den IJssel , Zuid-Holland
Duration
6 maanden
(Aug 15, 2022 - Feb 15, 2023)
Hours/week
24 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 24, 2022 2:00 PM

Startdatum 15 augustus

Duur opdracht: 6 maanden, met optie tot verlenging

Aantal uur per week: 24-32 uur per week (<24 bespreekbaar)

Schaal: 8/9

Indicatie uurtarief: marktconform

Goede kandidaten worden na het aanbieden voorgedragen.

Je dient te beschikken over eigen telefoon en laptop.

 

Ben jij een enthousiaste en breed georiënteerde projectondersteuner én geïnteresseerd om bij een dynamische groeigemeente de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkeling, onderdeel van cluster Ruimtelijk Beleid, te ondersteunen? 

Word jij blij van samenwerken in een team met betrokken en vriendelijke collega’s? 

Wil je graag mogelijkheid hebben om vanuit huis te werken en niet-voltijds? Dan zou dit wel eens de perfecte inhuur opdracht zijn voor je, en zijn we op zoek naar jou!

 

Zuidplas: de gemeente die je laat groeien!

Zuidplas is een fusiegemeente die bestaat uit de dorpen Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. We bestaan pas 11 jaar, en net als een echte tiener groeien we hard. We staan voor uitdagende opgaven en passen onze werkwijze aan de vragen vanuit de samenleving aan. Dat biedt kansen: in je dagelijks werk én voor je carrière.

 

Het team Ruimtelijke Ordening (RO) is één van de vakgroepen binnen het Cluster Ruimtelijk Beleid. Dit cluster houdt zich in de meest brede zin bezig met de inrichting van de ruimte in gemeente Zuidplas. Hierbij zijn de disciplines RO, planologie, stedenbouw, landschap, wonen, mobiliteit, milieu & duurzaamheid, economische zaken en integrale strategische advisering in vakgroepen vertegenwoordigd. Het cluster levert ondersteuning en advies voor zowel algemene beleidsdoelstellingen en visies van de gemeente Zuidplas als de diverse programma’s en projecten binnen de gemeente, van de invoering van de Omgevingswet, landschappelijke opgaven tot het unieke Middengebied waar het Vijfde Dorp ontwikkeld wordt. Omdat de gemeente groeit, groeit het cluster Ruimtelijk Beleid, nu ca 30 collega’s groot, mee de komende jaren. 

Dat biedt volop kansen en inspirerend werk voor alle collega’s! 

 

Door de groei en dynamiek van de ontwikkelingen bij Zuidplas, zijn de dagelijkse werkzaamheden die op gebied van ruimtelijke projectondersteuning moeten gebeuren divers. Het gaat hierbij om typisch project- en vakgroep administratief en coördinerende ondersteunende werkzaamheden in een juridisch kader, waarbij nauwkeurig en zorgvuldig te werk gaan belangrijk zijn.

 

Naast kennis en ervaring als projectondersteuner heb je ook de kracht om snel te schakelen en prioriteiten te stellen samen met collega’s. Je voelt je betrokken en laat eigenaarschap zien voor het werk dat je oppakt. 

 

Je neemt mee: 

·        Je hebt ruime ervaring in projectmatig ondersteunend, administratief en coördinerende werkzaamheden

·        Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling, waarbij je proactief meedenkt over oplossingsrichtingen waar dat kan

·        Je werkt zelfstandig en zoekt daarbij actief samenwerking waar nodig

Je bent een prettige collega die met haar/zijn energie en professionele vakbekwaamheid de gemeente Zuidplas laat groeien

 

Gemeente Zuidplas biedt een dynamische en ambitieuze werkomgeving met betrokken collega’s en mensgericht management. Je bent daardoor verzekerd van een leuke en uitdagende tijd! 

Wij werken Hybride waardoor variabele werktijden en thuiswerken tot de mogelijkheden behoord. 

 

Similar projects

+ Search all projects