Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectondersteuner MS365 (zzp)

Geplaatst 23 mei 2023
Project ID: YIS 9133967
Plaats
Gemert, Hybride
Uren
16 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 jun. 2023
Einde: 31 okt. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 mei 2023 12:00

Start: 1 juni

Eind: 31 okt

Uren: 16

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Binnen het intergemeentelijke team ICT van de gemeente Gemert-Bakel en Laarbeek is tijdelijk ruimte voor een Projectondersteuner MS365. In deze rol draag je bij aan de gebruikersadoptie van MS365 en ondersteun de projectleider. Weet jij met jouw enthousiasme gebruikers aan te steken in het gebruik van MS365? Dan zoeken wij jou!

Hoe ziet jouw werk eruit? De gemeenten Gemert-Bakel en Laarbeek zitten midden in de implementatie van het Microsoft 365 platform. In de laatste fase van dit project is er behoefte aan projectondersteuning. De ondersteuning richt zich op:


• Het uitwerken en communiceren van alle werkafspraken waarmee we digitaal gaan samenwerken in de gemeenten

• Inrichting van de Teams omgeving waarbij kennismanagement maximaal geborgd moet zijn

• Gebruikersadoptie en -ondersteuning, waaronder vragenuurtjes en kennissessies begeleiden

• Ondersteunen van de projectleider bij uitvoerende werkzaamheden, planning en voorbereiding van werksessies en uitwerken van informatieproducten voor de organisatie 


Wanneer zijn we een match?

Je ben communicatief sterk en hebt een HBO-werk en denkniveau. Daarnaast heb je kennis van de mogelijkheden in het gebruik van MS365 en weet je deze te vertalen naar gebruikers. Wat bieden we jou? De mogelijkheid om jouw kwaliteiten in te zetten om de gebruikers van onze organisaties aan te zetten tot een goed gebruik met de juiste afspraken van MS365. Hierbij werk je in een afwisselende omgeving in Gemert-Bakel en Laarbeek.

Gemeenten Gemert-Bakel en Laarbeek

Inhoudelijk weet je al veel, maar we vertellen jou ook graag meer over onze organisaties.


Gemert-Bakel en Laarbeek zijn twee landelijke en ondernemende gemeentes in de Brainport-regio. In totaal wonen er ruim 50.000 mensen. Beide organisaties staan midden in de samenleving en voelen zich verantwoordelijk voor de kwaliteit van leven en werken van hun inwoners, bedrijven en instellingen. Met lef en durf worden keuzes gemaakt om tot de beste oplossingen te komen. De gemeentes werken resultaatgericht en professioneel om te komen tot toekomstbestendige en duurzame organisaties. Bij deze gemeentes krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, en daarbij mag je fouten maken. De medewerkers van beide organisaties zijn trots op hun gemeente en werken er met veel plezier.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten