Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak of bv waarvan enig bestuurder, VOF niet mogelijk) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectondersteuner cluster IBOR (zzp)

Posted Feb 13, 2023
Project ID: YIS 9128477
Location
Nieuwerkerk aan den IJssel , Zuid-Holland
Duration
6 maanden
(Mar 13, 2023 - Sep 15, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Feb 23, 2023 3:30 PM

Startdatum: zsm

Duur opdracht: 1 jaar, met optie tot verlenging

Aantal uur per week: 36 uur per week

Schaal: 9

Indicatie uurtarief: 74


In het team Ingenieursdiensten van het cluster IBOR werken 10 projectleiders. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor gebiedsgerichte reconstructieprojecten in bestaande wijken en buurten, civiel-&cultuurtechnische projecten zoals renovatie en vervanging van bruggen en parken en projecten op het gebied van bouw en woonrijp maken bij gebiedsontwikkelingen. Krijg jij energie van hen te ondersteunen, wordt dan projectondersteuner bij de gemeente Zuidplas!

 

Zuidplas: de gemeente die je laat groeien!

Zuidplas is een fusiegemeente die bestaat uit de dorpen Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. We bestaan pas 13 jaar, en net als een echte tiener groeien we hard. Dat biedt kansen: in je dagelijks werk én voor je carrière. Door onze ligging tussen Rotterdam en Gouda kun je jezelf ook aan grootstedelijke vraagstukken wagen. En de regio Midden-Holland waarin we ons bevinden, is eigenlijk een soort Nederland in het klein. Met een interessant speelveld, zowel politiek als geografisch.

 

Zuidplas groeit de komende jaren flink in inwoneraantal en daarmee ook in het aantal collega’s in de organisatie. We staan voor uitdagende opgaven en passen onze werkwijze aan de vragen vanuit de samenleving aan. Om aan te sluiten op die ontwikkelingen is op interactieve manier een concernplan Zuidplas Groeit! en veranderplan gemaakt, inclusief een nieuwe organisatievisie voor Zuidplas. De organisatieontwikkeling heeft als stip op de horizon de hoofdopgaven: Opgavegericht, Zelforganiserend, Slagvaardig en Wendbaar en is nog in volle gang.

 

Je komt te werken binnen de leukste en innovatieve groeigemeente Zuidplas! Met de vele projecten en groei van de gemeente in het vooruitzicht, groeit ook het cluster Ingenieursdiensten en Beheer Openbare Ruimte. Hier is veel ruimte om mee te bouwen aan het cluster zelf door ruimte voor eigen initiatief en ideeën op het gebied van gebiedsgericht werken, datagedreven werken met nieuwe technieken en moderne interne bedrijfsvoering.

 

 Wat ga je doen als procesondersteuner?

Je bent de steun en toeverlaat van de regisseurs ingenieursdiensten en projectleiders.  Je bent een echter regelaar, organisator en stroomlijnt/voert uit alle benodigde ondersteunende taken voor het team ingenieursdiensten.

 

Wat is je rol en takenpakket?

-      Je coördineert alle noodzakelijke informatiestromen voor overleggen en besluitvorming;

-      Je ondersteunt de regisseur ingenieursdiensten en projectleiders bij het verkrijgen van beeld en zicht houden op de voortgang op de projecten en tijdige rapportages en neemt passende bijsturingsmaatregelen

-      Je ondersteunt de projectleiders bij het op orde houden van de financiële systemen

-      Je organiseert afspraken en bijeenkomsten en informeert alle relevante partijen;

-      Je bent secretaris bij projectleidersoverleggen, inclusief planning, agendabeheer en verslaglegging;

-      Je stelt documenten, notities en stukken op in opdracht van de regisseur of projectleiders;

-      Je ondersteunt de regisseur bij het bewaken van de voortgang en samenhang tussen de projecten en de integrale planning.

-      Je bent trekker of organisator van bijvoorbeeld het organiseren van inspiratiedagen.

-      Je beheert het projectarchief en zorgt voor procesafspraken over documentatie en informatievoorziening en monitoren op naleving hiervan.

-      Je signaleert knelpunten en draagt actief bij aan oplossingen.

-      Jij ondersteunt bij het bewaken en het besturen van het project (inzicht in de voortgang en bijsturingsmaatregelen meedenken)

-      Je houdt de planning actueel, bewaakt de voortgang en signaleert afwijkingen in de planning, doet voorstellen voor beheersmaatregelen.


Wat vragen wij van jou?

-      Aantoonbare affiniteit, kennis en ervaring (minimaal 3 jaar) met projectmanagement

-      Goede vaardigheid van de Nederlandse taal (schriftelijke en mondeling)

-      Afgeronde HBO (bij voorkeur Technische Bedrijfskunde, Civiele Techniek, Sociale geografie of vergelijkbaar)

-      Een assertieve en meedenkende houding

-      Je werkt goed samen in een team.

Similar projects

+ Search all projects