Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectondersteuner (zzp)

Geplaatst 23 jun. 2023
Project ID: YIS 9135627
Plaats
Almere, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 10 jul. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
45 - 60 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 29 jun. 2023 11:00

Startdatum inzet: zsm

Einddatum inzet: 31-12-2023

Uren per week: 36,00

Standplaats: Almere

Max tarief: € 53,00

Wij zoeken een projectondersteuner voor 'Team Oekraïne' binnen de gemeente Almere. Dit team houdt zich met alles mbt de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Om de projectleiders te ondersteunen worden nu twee projectondersteuners ingehuurd. Belangrijk is proactief, zelfstandig en ook taken oppakken die eigenlijk niet in je takenpakket liggen. Gemeente ervaring niet vereist, wel drive en betrokkenheid. Graag voorstellen met marktconform (all-in) tarief. 

1) Benodigde devices worden niet verstrekt door de opdrachtgever

2) VOG is vereist om te starten

3) 36 uur


Als projectondersteuner sta je midden in het team dat zich bezig houdt met de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Dit team verzorgt allerlei praktische zaken zoals de fysieke opvang en catering maar ook dingen als de inschrijving binnen de gemeente of zorg bij ziekte. Met andere woorden een zeer divers pakket aan verantwoordelijkheden.


Binnen het team is er ruimte gekomen voor een projectondersteuners die de projectleiders ondersteunen met allerlei taken zoals; het verzorgen project documentatie, organiseren van vergaderingen en oppakken van projectdelen. Gedurende de werkweek deel je met collega's ook de piketdienst (alleen tijdens werkuren). Dit houdt in dat jij op dat moment het eerste aanspreekpunt bent voor allerlei zaken die opgepakt moet worden. Jij belegt dit binnen het team/gemeente/externe partners en zorgt dat er door wordt gepakt door de desbetreffende verantwoordelijke. Je werkt met het team voor een doelgroep die in lastige situatie zit en mogelijk van alles hebben meegemaakt, deze verhalen kunnen best aangrijpend zijn en dit moet je ook voor jezelf een plekje kunnen geven.


Je bent dus aanspreekpunt voor allerlei organisatorische zaken. Dit projectteam is een team dat met veel passie en betrokkenheid werkt. Daarnaast is dit team constant in beweging en veranderend er veel, het kan dus zijn dat je over een paar maanden met heel andere dingen bezig bent dan de eerste paar maanden.

Voor deze functie zoeken wij de volgende kwaliteit;


  • Proactief, je zult veel dingen zelf moeten uitzoeken omdat dit een druk en hectisch team is en sommige dingen voor het eerst gebeuren;

  • Aanpakken, het is druk binnen het team en sommige dingen moeten 'gewoon gedaan worden';

  • Spin in het web, er komt veel op je af en er zijn veel balletjes in de lucht te houden, wat doe jezelf en wat leg je bij collega's neer, hier moet je overzicht over houden;

  • Flexibiliteit, lang niet alle taken zijn gekaderd of duidelijk bij wie de verantwoordelijkheid ligt, jij weet hier mee om te gaan;

  • Zelfstandig, je weet wat je wel kan en pakt dit op maar weet ook wat niet kan en trekt dan aan de bel.

  • Goed met data kunnen werken. Je moet in staat zijn om overzichten goed en zorgvuldig te controleren en bij te houden in spreadsheets. Goed kunnen werken met Excel is een harde eis!



Samenvattend, wij zoeken iemand die stevig in de schoenen staat en het leuk vindt om dingen gedaan te krijgen en te organiseren. Voor de rest denken wij aan iemand met minimaal werkervaring binnen een projectteam of andere hectische omgeving. Gemeente ervaring is geen must, betrokkenheid bij je doelgroep wel.



 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten