Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectondersteuner (zzp)

Posted Jul 5, 2022
Project ID: YIS 9117461
Location
Hellevoetsluis , Zuid-Holland
Duration
5 maanden
(Jul 18, 2022 - Dec 31, 2022)
Hours/week
32 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 11, 2022 12:00 PM

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31 december 2022

Aantal uur per week: 24-32

Vaste werkdagen gewenst / vereist? Nee, alhoewel de woensdag fijn zou zijn

Mogelijkheid tot (volledig) thuiswerken? Nee, ga uit van een hybride verdeling van 50/50

Standplaats: Hellevoetsluis

Schaal: 8

 

Een trainee die zijn meters wil maken binnen het RO/PM vakgebied is welkom! Bij voorkeur heeft iemand wel al wat ervaring met plannen en zaken regelen. Idealiter met gemeentelijke ervaring.

 

De afdeling ROB van de gemeente Hellevoetsluis zoekt een enigszins ervaren managementassistent.

 

Dit doe je

Als afdelingsassistent ben je een onmisbare ondersteunende kracht achter het afdelingshoofd en de afdeling. Je biedt secretariële ondersteuning en de correspondentie van de afdeling wordt door jou verzorgd, uitgewerkt en afgehandeld. Ook onderhoud jij de in- en externe contacten van de afdeling op een plezierige manier. Je legt afspraken vast en beheert de agenda van het afdelingshoofd en je denkt hierin mee en vooruit. Ook bespreek je signalen en openstaande actiepunten. Je verzorgt en organiseert bijeenkomsten en je doet de verslaglegging van diverse overleggen.

 

Jij neemt mee: 

  • Jij hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed vooruitdenken en plannen. Je bent zelfstandig en je kunt kritisch meedenken met je afdeling. Daarmee bewaak je ook de kwaliteit van de producten die het afdelingshoofd en de afdeling moeten leveren.
  • Je bent klantgericht en kunt je zowel schriftelijk als mondeling goed uitdrukken. Je kunt uitstekend plannen en organiseren, je stelt goede prioriteiten en brengt de nodige structuur aan. Daarbij ben je stressbestendig en blijf je altijd het overzicht houden. In deze veelzijdige en verantwoordelijke job toon jij veel initiatief. 
  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van voortgangsbewaking en administratieve organisatie. Je kunt goed omgaan met geautomatiseerde administratie- en beheersystemen.

 

Similar projects

+ Search all projects