Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectmedewerker opvang vluchtelingen (zzp)

Geplaatst 24 jun. 2022
Project ID: YIS 9116676
Plaats
Boxtel, Noord-Brabant
Uren
36 uur/week
Periode
1 jaar
Start: 7 jul. 2022
Einde: 1 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 jun. 2022 11:00

Startdatum: zo snel mogelijk

Einddatum: 1-7-2023 (bij gebleken geschiktheid grote kans op verlenging)

Urenomvang: 36 uur per week

Functieschaal: 8

Sluitingsdatum: 30-6 om 11:00 uur (let op: geschikte kandidaten worden meteen bij binnenkomst voorgesteld bij opdrachtgever).

Thuiswerken: Nee, voor deze functie wordt van je verwacht dat je op de locatie aanwezig bent waar vluchtelingen worden opgevangen. Die zijn in de gemeente Boxtel en/of St Michielsgestel. 

 

 

Wil jij je inzetten voor de maatschappij? 

Spreekt het werken in een dynamische werkomgeving jou aan? 

Ben je daarnaast empathisch en spreek je Engels? Lees dan vooral verder.

 

 

Minimaal 1 jaar en perspectief op overname.

 

De gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel zijn samen druk bezig met de opvang van (Oekraïense) vluchtelingen. De eerste vluchtelingen zijn gearriveerd. Zowel in de door de gemeenten (tijdelijk) georganiseerde opvang, als bij particulieren die hun huis openstellen. De eerste (crisis)opvang is geregeld en wij gaan nu naar een nieuwe fase waarin meer structurele opvang en sociale faciliteiten geregeld moeten gaan worden in samenwerking met welzijnsorganisaties. Daar hebben wij jouw hulp bij nodig.

 

MijnGemeenteDichtbij

MijnGemeenteDichtbij is de werkorganisatie voor de gemeenten Boxtel en Sint-Michielsgestel. We zijn met ongeveer 450 collega’s. Onze missie is om bij te dragen aan goed leven en werken in deze twee gemeenten. Dit doen we door te werken mét onze inwoners in plaats van vóór onze inwoners. Zo spelen we innovatief en flexibel in op de veranderingen in de samenleving. Hierbij werken we vanuit onze drie kernwaarden passie, verbinden en vernieuwen. Daarnaast kennen we drie algemene competenties die voor iedereen binnen onze organisatie gelden, namelijk veerkracht, integraal werken en digitaal vaardig. 

 

Wat ga je doen? 

Jij levert een persoonlijke bijdrage door breed inzetbaar te zijn en in te springen waar nodig. Wél met een tweetal focusgebieden:

-   Opvang vluchtelingen Oekraïne

Je helpt mee met de inrichting van nieuwe locaties voor vluchtelingen. En je bent aanspreekpunt op de locatie voor gemeentelijke taken wat betreft werk, onderwijs, kinderopvang en zorg.

Je helpt de vluchtelingen met de juiste wegen te bewandelen en aan de juiste formaliteiten te voldoen. Je organiseert samen met de gemeente de ideale route naar werk, onderwijs, medische zorg en activiteiten. Je werkt daarin nauw samen met onze vrijwilligersorganisaties. Ook ben je aanspreekpunt voor alles wat met de faciliteiten in en buiten het gebouw te maken heeft.

De projectleider is je leidinggevende voor dit deel van je functie. Je inzet is afhankelijk van de opbouw van je locatie.

 

-   Het Sociale Venster

We willen je graag kennis laten maken met het Sociale Venster door mee te werken in verschillende projecten. Op die manier krijg je de ruimte en kans om je netwerk binnen de

sociale kaart uit te breiden en je kennis en kunde uit te breiden binnen onze gemeenten. In het eerste jaar krijg je veel te zien en te doen. Je maakt je snel de verschillende werkprocessen

eigen. Je hebt een vaste begeleider op de afdeling die zorgt voor jouw onboarding en je helpt met het uitbreiden van je kennis en ervaring.

 

 

Wie ben jij?

Samen staan we continu in ontwikkeling en verwachten we veel van elkaar om de huidige én toekomstige maatschappelijke uitdagingen aan te gaan.

Daarvoor hebben we het volgende van je nodig: 

  • Je bent een (startende) projectmedewerker, die breed inzet baar is en wil investeren in zichzelf. 
  • Een resultaatgerichte, proactieve en ondernemende persoon, die goed kan improviseren, want geen dag is hetzelfde. En die bovenal heel leergierig is en zichzelf in hoog tempo wil ontwikkelen.
  • Je krijgt de kans veel te zien en te doen, maar we verwachten ook veel van je. Er ligt een uitdaging op een maatschappelijk actueel thema.
  • Je hebt een afgeronde opleiding op Hbo-niveau, bij voorkeur in een Facilitaire richting of Hospitality
  • Je kunt gestructureerd werken en laat je niet gek maken
  • Je bereikt resultaten door prettige communicatie op alle niveaus en een nauwe samenwerking met veel verschillende collega’s
  • Je bent organisatiebewust en werkt zelfstandig
  • Je insteek is pragmatisch, no-nonsense
  • Je hebt affiniteit met sociaal-maatschappelijke thema’s en wil graag hieraan een bijdrage leveren

 

We zoeken een junior projectmedewerker die breed inzetbaar is en wil investeren in zichzelf. Maar bovenal een bijdrage wil leveren aan de maatschappelijke ontwikkelingen.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten