Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectmedewerker fietsstimulering (zzp)

Geplaatst 19 jul. 2023
Project ID: YIS 9137022
Plaats
Venlo, Hybride
Uren
18 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 sep. 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
52 - 74 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 26 jul. 2023 14:00

Startdatum: 1-9-2023

Duur opdracht: 31-12-2023

Uren per week: 18 per week. Uren in overleg maar sommige momenten staan al vast mbt evenementen.

Functieschaal: 9

Tarief: max €67,50



Voor deze functie zoeken we eerder aan iemand die uit de eventwereld komt dan ervaring heeft binnen de gemeente.



Voor het project 'fietsstimulering' voor de 8 gemeenten in Noord-Limburg zoeken wij een projectmedewerker. Samen met je collega's in het projectteam ( +/- 5 personen) zorg je voor passende interventies met als doel meer mensen (veilig) op een fiets. Je werkzaamheden bestaan uit het plannen en organiseren van evenementen op verschillende momenten en plekken in de regio.


Je organiseert de evenementen op al vaak bepaalde momenten. Denk bijvoorbeeld aan start van het schooljaar om leerlingen te stimuleren te fietsen of de opening van een nieuw fietspad waar je spiegels voor op de fiets uitdeelt aan senioren. Jij zet mensen in op de evenementen en bent hierin de organisator.


Je bent beschikbaar voor 18 uur per week. De 18 uur deel je in, in overleg. Rekening houdend met de al geplande evenementen en overleggen met je projectteam.

Er is een 'menukaart' met acties die ingezet kunnen worden. De acties zijn al voor je bedacht. Jij bent de organisator van de evenementen.


  • Hbo werk denk niveau

  • Je bent praktisch, je durft en neemt initiatief

  • je hebt een gastvrije houding en hebt gevoel voor een goede sfeer

  • Pré als je ook affiniteit met het onderwerp hebt

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten