Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectmanager zwembad (zzp)

Geplaatst 23 nov. 2022
Project ID: YIS 9124291
Plaats
Alblasserdam, Zuid-Holland
Uren
32 uur/week
Periode
Start: 22 nov. 2022
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 30 nov. 2022 10:00

Startdatum inzet: 22-11-2022

Inzet: De gemiddelde inzet bedraagt 24 tot 32 uur per week

Periode inzet voor één jaar

Tarief: Schaal 11

 

Projectmanager

 

Gezocht door de gemeente Dordrecht voor de gemeente Alblasserdam

 

Algemene functieomschrijving projectmanagement Dordrecht en regio

Wij zoeken een projectmanager die warm wordt van het realiseren van ruimtelijke vraagstukken en/of vastgoedprojecten. Projecten aansturen vind jij een uitdaging en je gaat voor het beste resultaat. Wil je mooie projecten in een stad en regio die volop in ontwikkeling zijn? Dan kom je bij ons werken en lever je jouw bijdrage aan onze ambities!

 

De vraag van Alblasserdam

We zijn op zoek naar een projectmanager voor de verbouwing van het zwembad in Alblasserdam. Jij zorgt hierbij voor een integrale aanpak. Bij dit project is met name aandacht nodig voor:

 

·       het technische deel, de aanbesteding en verbouwing van het zwembad;

·       het beheer van het zwembad als het klaar is;

·       juridische aspecten

·       de betrokken stichting

·       Communicatie naar de samenleving en bestuurlijke communicatie.

 

Jij geeft advies en sturing aan bovenstaand project en bent verantwoordelijk voor het resultaat, de sturing, middelen, rollen, taken, bevoegdheden en rapportage hierover. Jouw focus ligt op het uitvoering geven aan de opdracht, het opzetten, organiseren van en leiding geven aan een multidisciplinair projectteam.

 

Je draagt daarbij zorg voor het managen van de risico’s van het project en de opdrachtgever, de verwachtingen van de omgeving en van afspraken met de opdrachtgever, de projectteamleden en met externe partners. Je stuurt op de voortgang van jouw project en bent aanspreekpunt en klankbord voor leden van het projectteam. Tegelijkertijd zorg je voor de samenhang van het project in de gemeentelijke organisatie.

 

Functie-eisen

Wat neem je mee?

·       WO werk- en denkniveau;

·       Minimaal 3 jaar ervaring en ruime kennis van project- en /of programmamanagement in (bij voorkeur) een gemeentelijke organisatie;

·       Ervaring met projecten in het ruimtelijk domein.  

 

Je bent een stevige gesprekspartner op tactisch en strategisch niveau, en gewend om te werken in een complexe ambtelijke en bestuurlijke omgeving.

 

Je bent een projectmanager die van aanpakken weet. Coördineren, plannen en organiseren zit in je genen. Je bent autonoom, enthousiast en energiek. Je hebt strategisch inzicht, bent zakelijk ingesteld en een teamspeler. Je beschikt over een gezonde dosis inlevingsvermogen, organisatiesensitiviteit en zelfreflectie. Je schakelt makkelijk en hebt overtuigingskracht. Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheid en je werkt vanuit een verbindende rol waarbij transparantie centraal staat.

 

Het betreft een project voor 24 tot 32 uur per week, startdatum zo spoedig mogelijk voor de duur van 1 jaar. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten