Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectmanager voor visie (zzp)

Geplaatst 21 dec. 2022
Project ID: YIS 9125815
Plaats
Dordrecht, Zuid-Holland
Uren
36 uur/week
Periode
Start: 10 jan. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 9 jan. 2023 11:00

Startdatum inzet: ZSM

Inzet: De gemiddelde inzet bedraagt 32-36 uur per week

Inzet op Detachering, zzp voor 3 tot 6 maanden

Tarief: schaal 11/12


Wij zoeken een ervaren projectmanager die warm wordt van het realiseren van ruimtelijke vraagstukken en projecten. Projecten aansturen vind jij een uitdaging en je gaat voor het beste resultaat. Wil je mooie projecten, dan kom je bij ons werken.

 

Projectmanager voor Visie Staart in Dordrecht, 2.  Programma Natuur en Recreatie Staart en 3. Visie Buitengebied

 

Dordrecht is de oudste stad van Holland met vele monumenten, schitterend gelegen aan De Biesbosch en omringd door prachtige rivieren. Het is een stad met ruim 120.000 inwoners. Dordrecht zet in op groei van het inwonersaantal en wil jongeren en gezinnen aan de stad verbinden. In deze college periode willen we 4000 woningen realiseren en nog eens 6000 woningen planvoorraad na 2022, en dat binnenstedelijk! Dit vraagt om integrale gebiedsontwikkelingen met oog voor alle stedelijke uitdagingen, zoals bereikbaarheid, duurzaamheid, welzijn en economie, en misschien wel de belangrijkste de Dordtse identiteit.

 

Wat ga je bij ons doen?

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van de visie Staart, dat voor het grootste deel bestaat uit buitengebied, met daarnaast wijken, bedrijventerreinen en centrum.

Jij bent als projectmanager verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van de externe bureaus, het laten toetsen van de producten, producten op elkaar af laten stemmen, (participatie over producten), advisering en besluitvormingsvoorstellen over producten opstellen, en dergelijke.

 

Je bent een stevige gesprekspartner op strategisch niveau en gewend om te werken in een complexe ambtelijke en bestuurlijke omgeving.

 

Wat neem je mee?

·       Afgeronde relevante wo opleiding;

·       Minimaal 6 jaar ervaring en ruime kennis en van project- en /of programmamanagement in (bij voorkeur) een gemeentelijke organisatie;

·       Ruime ervaring met opgaven in zowel stedelijke gebied als het buitengebied

 

Je bent een ervaren projectmanager die van aanpakken weet. Coördineren, plannen en organiseren zit in je genen. Je bent autonoom, enthousiast, energiek en je brengt een bepaalde vorm van rust mee. Je hebt strategisch inzicht, bent zakelijk ingesteld en een collegiale teamspeler. Je beschikt over een gezonde dosis inlevingsvermogen, organisatiesensitiviteit en zelfreflectie. Je schakelt makkelijk en hebt overtuigingskracht. Je hebt een grote mate van verantwoordelijkheid en je werkt vanuit een verbindende rol, waarbij transparantie en leren van elkaar centraal staat.

 

Waar kom je te werken?

De Gemeente Dordrecht werkt, samen met (regionale) ketenpartners, aan een leefbare en aantrekkelijke stad en regio. Je komt te werken bij iPM in het cluster Management en Ondersteuning. Bij iPM werken circa 90 professionals (projectmanagers en -secretarissen) aan het realiseren van complexe, maatschappelijke en fysieke projecten. Ons werkveld is regionaal en wij opereren vanuit de standplaatsen Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Alblasserdam

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten