Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectmanager Verhuiscarrousel (zzp)

Geplaatst 14 nov. 2023
Project ID: YIS 9143491
Plaats
Groningen
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 20 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 17 nov. 2023 10:00

Startdatum: Z.S.M

Duur opdracht: t/m november 2024

Aantal uren week: 24  uur per week

Let op: project van de Rijksuniversiteit Groningen (dus niet van de Gemeente)

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


Binnen een van de gebouwen van de Faculty of Science and Engineering gaat een complexe interne verhuizing plaatsvinden waarvoor verbouwingen nodig zullen zijn. De verhuizing zal plaatsvinden in een zeer krap tijdbestek, waarbij de verhuizing van verschillende onderzoeksgroepen, met de daarvoor benodigde verbouwingen nauw op elkaar zullen zijn aangesloten. De interne verhuizing, moet voor het onderzoek en onderwijs tot zo weinig mogelijk overlast leiden.

De verhuizing wordt extra complex doordat deze analoog dient te verlopen aan de grote verhuizing naar de nieuwe Feringabuilding.Daarbij is er sprake van hoge technische eisen voor de aanpassingen/ verbouwingen die moeten worden verricht alvorens intern verhuisd kan worden. Dit moet bovendien op een aantal plekken worden gecombineerd met een asbestsanering. De Projectmanager(s) zijn verantwoordelijk voor het opstellen van het Programma van Eisen voor ieder van de betrokken onderwijsgroepen/onderwijs, het afstemmen van de benodigde verbouwingen met de projectmanager van de Vastgoedorganisatie van de RUG, het maken van een integrale verbouw- en verhuisplanning en het voorbereiden van de specialistische verhuizing van apparatuur.

De projectmanager(s) werken in opdracht van de Projectmanager Nieuwbouw Feringabuilding, die mede verantwoordelijk is vanuit de faculteit voor de interne verhuizing en verbouwing in Nijenborgh 4.

Jij bent in staat tot het:

- Opstellen Programma’s van Eisen

- Begeleiden verbouwprojecten

- Ervaring met vergelijkbare projecten in een Béta/ Technisch wetenschappelijke omgeving.

In:

- Bestuurlijk en organisatorisch complexe omgeving

- Een laboratoriumomgeving met hoogwaardige infrastructuur en apparatuur


  • Onder hoge tijdsdruk

  • Op locatie

Ervaring bij de Faculty of Science and Engineering is een grote pre. Gezien de tijdsdruk op het project “we need to hit the ground running”. Er dient vanaf nú gelijk te worden begonnen en er is daardoor geen gelegenheid voor een inwerkperiode

Competenties

Naast inhoudelijke competenties (zie hierboven)

- Werken onder druk

- Uitstekende communicatieve vaardigheden, ook in Engels

- Betrouwbaar en betrokken

- Flexibel maar standvastig

Stel een Programma van Eisen op voor ieder van de intern te verhuizen onderzoeksgroepen in nauwe afstemming met gebruikers.

- Stel een verbouwingsplan op met de RUG Vastgoedorganisatie

- Stel een verhuisplan op in nauwe afstemming met gebruikers, leveranciers en verhuizer.

- Begeleid de verbouwingen en de verhuizingen vanuit de faculteit

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten