Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Projectmanager Vaccinatie samenwerking huisartsen

Geplaatst 25 mrt. 2021
Project ID: YIS000563
Plaats
Dordrecht
Uren
36 uur/week
Periode
5 maanden
Start: 7 apr. 2021
Einde: 31 aug. 2021
Tarief
63 - 78 €/uur

Waar kom je te werken?

De Dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ in Dordrecht voert namens 10 gemeenten in de regio Zuid-Holland Zuid de wettelijke taken uit op het gebied van publieke gezondheid, maatschappelijke zorg/OGGZ, jeugdgezondheidszorg en leerplicht/voortijdig schoolverlaten. Je komt te werken voor de uitvoeringsorganisatie Covid-19 onderdeel van de GGD ZHZ.

De GGD ZHZ adviseert gemeenten en instellingen en fungeert als schakel tussen overheid en gezondheidszorg en staat midden in de samenleving. We werken uitvoerend, adviserend en beleidsvoorbereidend.


Wat ga je doen?

Projectmanager samenwerking huisartsen (vaccineren)

Het vaccineren tegen covid-19 is in volle gang en we zijn continue op zoek naar betere samenwerkingen binnen en buiten de GGD om dit proces te optimaliseren. Een van de partijen waarmee we de samenwerking willen uitbreiden zijn de huisartsen. Ook bij de huisartsen is het vaccineren van mensen tegen covid-19 in volle gang. Nu wil de GGD Zuid Holland Zuid uitzoeken hoe er zo goed mogelijk samengewerkt kan worden met de huisartsen uit de regio. Deze samenwerking is van belang voor de gehele vaccinatiestrategie. Jij als projectmanager gaat uitzoeken hoe de GGD ZHZ en de huisartsen uit de regio zo goed mogelijk kunnen samenwerken. Jij ben de spin in het web tussen alle partijen die betrokken zijn binnen de gezochte samenwerking. Dit alles met als doel om meer mensen op een effectieve en snelle manier te voorzien van een vaccinatie.

 

Verbinding zoeken met de huisartsen uit de regio en mogelijk andere partijen.

Inventarisatie bij de verschillende partijen wat de wensen zijn.

Strategisch onderhandelen en vruchtbare samenwerkingen opstellen

Samenwerkingswensen vertalen naar een projectmatige en uitvoerbare aanpak.


Wat neem je mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het opzetten van grote projecten en/of evenementen;
  • Je bent stressbestendig en houdt overzicht te midden van hectiek;
  • Probleemoplossend vermogen;
  • Stevige persoonlijkheid;
  • Jij hebt een flexibele werkhouding, want je moet soms in de avonden en/of in de weekenden werken;
  • In bezit zijn van een rijbewijs en eigen vervoer is een must.


Sollicitatie deadline is 31-3 om 08:00 uur



Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten