Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectmanager vaccinatie (zorginstellingen/niet mobiele thuiswonende) (ZZP)

Geplaatst 20 nov. 2021
Project ID: YIS 9104843
Plaats
Dordrecht
Uren
36 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 6 dec. 2021
Einde: 6 jun. 2022
Tarief
65 - 75 €/uur

Sollicitatie deadline: 3-12 12:00

Aantal uren p/w: 32 tot 36, 

Duur: tm 31-3-22 met mogelijk optie om te verlengen. 

Richttarief obv schaal 10

 

We zijn op zoek naar een projectmanager. Je komt te werken in een crisisorganisatie en dit vraagt ondernemerschap en zelfstandigheid van jou! Daarnaast vraagt het werk accuratesse, integriteit en flexibiliteit.

 

Waar kom je te werken?

De Dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ in Dordrecht voert namens 10 gemeenten in de regio Zuid-Holland Zuid de wettelijke taken uit op het gebied van publieke gezondheid, maatschappelijke zorg/OGGZ, jeugdgezondheidszorg en leerplicht/voortijdig schoolverlaten. Je komt te werken voor de uitvoeringsorganisatie Covid-19 onderdeel van de GGD ZHZ.

 

De GGD ZHZ adviseert gemeenten en instellingen en fungeert als schakel tussen overheid en gezondheidszorg en staat midden in de samenleving. We werken uitvoerend, adviserend en beleidsvoorbereidend.

 

Wat ga je doen?

Het vaccineren tegen covid-19 is in volle gang en ook de boosterprik is een feit. De GGD wordt nu ook verantwoordelijk voor het geven van de boosterprik in zorginstellingen en het geven van de boosterprik aan niet mobiele thuiswonende.

 

De GGD ZHZ is opzoek naar projectmanagers die ervoor zorgen dat de GGD ZHZ binnen een hele korte tijd klaar is om te vaccineren in zorginstellingen in de regio en klaar is om vaccinaties te zetten bij niet mobiele thuiswonende in de regio.

 

Als projectmanager ben jij verantwoordelijk om dit hele project in een hele korte tijd succesvol op te zetten en uit te voeren. Daarbij ben jij de spin in het web tussen alle partijen die betrokken zijn, zowel intern als extern. Dit alles met als doel om meer mensen op een effectieve en snelle manier te voorzien van een (derde) vaccinatie.

 

Belangrijke taken zijn:

 

  • Verbinding zoeken en maken met alle betrokken partijen.
  • Inventariseren bij de verschillende partijen wat de wensen zijn.
  • Strategisch onderhandelen en vruchtbare samenwerkingen opstellen.
  • Samenwerkingswensen vertalen naar een projectmatige en uitvoerbare aanpak.

 

Wat neem je mee?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring met het opzetten van grote projecten en/of evenementen;
  • Leidinggevende ervaring;
  • Je bent stressbestendig en houdt overzicht te midden van hectiek;
  • Probleemoplossend vermogen;
  • Stevige persoonlijkheid;
  • Jij hebt een flexibele werkhouding, want je moet soms in de avonden en/of in de weekenden werken;
  • In bezit zijn van een rijbewijs en eigen vervoer is een must.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten