Gemeenteprojecten

Freelance Projectmanager invlechting Biesbosch

Geplaatst 12 mrt. 2021
Project ID: YIS000520
Plaats
Dordrecht
Duur
6 maanden
(11 mrt. 2021 - 11 sep. 2021)
Uren/week
8 hrs/week
Tarief
Unknown

Procesbegeleider invlechting Parkschap de Biesbosch fase II


Per 31-12-2020 houdt de gemeenschappelijke regeling Parkschap de Biesbosch op te bestaan (fase I). Het personeel en activiteiten van deze organisatie binnen het zogenaamde Hollandse deel van de Biesbosch worden per 1-1-2021 voortgezet binnen 4 clusters van de gemeentelijke organisatie van Dordrecht. Hiervoor gaat het personeel, de boekhouding, de vaste activa, de werkzaamheden per die datum over naar de gemeente Dordrecht. Om na deze invlechting de integraliteit te bevorderen en de nog uit te voeren werkzaamheden te coördineren, is het noodzakelijk dat het huidige projectleiderschap wordt voortgezet in de rol van een procesbegeleider (fase II).


Waarom wil je dit doen?

Omdat je goed bent in het bewaren en bewaken van het overzicht en de voortgang

Omdat je graag ziet dat zaken tot in de puntjes geregeld worden

Omdat je collega's op een enthousiaste wijze meeneemt in het werk dat ze vanuit hun specialisme te doen hebben


Wat ga je doen?

Je gaat zorgen dat alle werkzaamheden die in fase I goed in beeld zijn gebracht in fase II ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Omdat deze werkzaamheden over meerdere kernteams en clusters verdeeld zijn, bewaak jij de integraliteit en bevorder je de onderlinge afstemming. Ook zorg je dat de betrokken clustermanagers tijdig geïnformeerd worden wanneer er stagnatie optreed in dit proces.


Welke kwaliteiten neem je mee?

Je kunt goed delegeren, werkt nauwkeurig, bent goed in het plannen en organiseren en kunt ook goed samenwerken.


Waar kom je te werken?

Het zwaartepunt van deze opdracht ligt binnen het cluster Publieksaccommodaties. De clustermanager, Wybe Zijlstra, is jouw eerste aanspreekpunt als jouw opdrachtgever.


Wat bieden wij jou?

We bieden je de mooiste werkplek van Dordrecht, namelijk het prachtige Nationaal Park de Biesbosch. Maar dat kan natuurlijk pas wanneer we weer naar het kantoor mogen. En jij krijgt als één van de eersten in de organisatie de gelegenheid om met de nieuwe collega's uit het Parkschap kennis te maken.


Sollicitatie deadline is 18-3 om 10:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten