Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectmanager Grandorse - Paardensport(zzp)

Geplaatst 29 apr. 2022
Project ID: YIS 9113924
Plaats
Horst
Uren
15 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 9 mei 2022
Einde: 2 nov. 2022
Tarief
85 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 6 mei 2022 14:00

Startdatum: zo snel mogelijk

Aantal uur: 15 uur gemiddeld. met in de startfase 24 uur.

Max tarief: €100,-

Duur project: te bevestigen.

 

Hou jij van paarden en van mensen?

Ooit op Grandorse geweest? En? Onder de indruk van hoe veelomvattend paardensport kan zijn? Vind jij ook dat meer mensen daar getuige van zouden moeten zijn? Zou je daar zelf een rol in willen hebben? Dat zou kunnen! We zoeken namelijk een enthousiaste projectmanager voor het exploiteren en beheren van Grandorse (*). Iemand die mensen en paarden kan verbinden…

 

(*)

Grandorse in Horst aan de Maas is de plek waar breedtesport en topsport op het gebied van paardensport bij elkaar komt. De ontwikkeling is in een volgende fase beland waardoor wij een sterke persoonlijkheid zoeken die een professionele organisatie kan opzetten en uitvoeren.

 

De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

-                  Verhuur terrein en alles wat daarbij komt kijken zoals: tarieven bepalen, huurovereenkomsten maken, sleutelbeheer, aanspreekpunt voor huurder, inspectie na evenement.

-                  Faciliteren zodat trainingen kunnen plaats vinden (overeenkomst opstellen (inschrijfformulier digitaal maken), sleutelbeheer, aanspreekpunt)

-                  facilitering van de breedtesport: afspraken over tarifering, vrijwilligers zoveel mogelijk betrekken, agendering van de aanvragen van de verenigingen

-                  Onderhoud en onderhoudsplan in overleg met de gemeente opstellen en uit (laten) voeren.

-                  Bijhouden/opzetten website en social media en promoten Grandorse breed

-                  Sponsorbeleid opstellen en sponsoring voor Grandorse zoeken en organiseren, business to business

-                  Omgang met de omgeving. Een goed overleg voeren met de omgeving en daarnaast een goede buur zijn door middel van het tijdig informeren van de omgeving. 

 

Profiel:

-Wij zoeken een verbinder die van aanpakken weet en zelf het uithangbord is van Grandorse, het liefst met affiniteit voor de paardensport.

-HBO niveau

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten