Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectmanager gebiedsontwikkeling (zzp)

Geplaatst 4 nov. 2022
Project ID: YIS 9123361
Plaats
Hellevoetsluis, Zuid-Holland
Uren
16 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 14 nov. 2022
Einde: 4 mei 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorstel datum: 11 nov. 2022 09:00

Voor gemeente Hellevoetsluis zoeken we een zeer ervaren projectleider voor de (door)ontwikkeling van een industriepark in Hellevoetsluis.

  • opdracht van 1 januari 2023 tot 1 juli 2023
  • 16 uur per week. Verdeling van uren in nader overleg te bepalen
  • Hybride werken, 50/50. Het is voor deze opdracht wel van belang dat je op locatie kunt werken. Standplaats is Hellevoetsluis
  • Het betreft een bestaand project binnen een politiek zeer gevoelige context; we verwachten dat de projectleider hier ervaring mee heeft
  • Zwaarte van deze opdracht is schaal 11. Er is geen richttarief afgesproken.

 

Kandidaten worden doorgezet naar de opdrachtgever op de dag van binnenkomst (i.p.v. na de deadline). Deadline voorstellen is donderdag 10 november 09.00 uur. Gesprekken vinden plaats op vrijdag 11 november in de ochtend via MS Teams. Een tweede gesprek vormt onderdeel van de procedure.


 

We zijn voor de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beleid op zoek naar een projectleider voor het project Kickersbloem 3. Het betreft een opdracht voor +/- 16 uur per week en het betreft de (door)ontwikkeling van een industriepark in Hellevoetsluis.

 

Je hebt ervaring met het begeleiden en opstellen van benodigde overeenkomsten alsook de regievoering van een project tot aan de realisatie. Je draagt de zorg voor de planning, rapportage, budgetten, procesdocumenten en de afstemming met de portefeuillehouder(s).

Je bent verantwoordelijk voor en adviseert over de bestuurlijke besluitvorming. Namens de gemeente ben je ook gesprekspartner en voer je onderhandelingen met externe partijen.

 

Vanwege de complexiteit van het project zoeken we een zeer ervaren projectleider

  • Je beschikt over HBO/Academisch werk- en denkniveau
  • Je hebt aantoonbare ervaring als projectleider (minimaal vijf jaar) op het vlak van gebiedsontwikkeling
  • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt ervaring en affiniteit met werken binnen een (zeer) politieke context en weet je hier goed binnen te bewegen

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten