Gemeenteprojecten

Freelance Projectleider WMO

Geplaatst 25 mrt. 2021
Project ID: YIS000562
Plaats
Dordrecht
Duur
6 maanden
(25 mrt. 2021 - 25 sep. 2021)
Uren/week
16 hrs/week
Tarief
Unknown

Wat ga je doen?

In je takenpakket zitten de aanvragen van de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD) welke voortvloeien uit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Het SDD opereert hiervoor op regionaal gebied binnen de Drechtsteden gemeenten. De locatie waar de betreffende aanvragen voor moeten worden uitgevoerd vallen hiermee verspreid binnen de gehele regio.

Vanuit het Servicecentrum Drechtsteden geven wij ondersteuning aan de consulenten van de SDD in de vorm van de (bouw)technische advisering en uitwerking om invulling te geven aan deze aanvragen.  


Als projectleider WMO ben je een echte allrounder. Op een natuurlijke wijze begeef jij je in de wereld van complexe woningaanpassingen en beantwoord je technische vraagstukken. Hiervoor neem je niet alleen je bouwkundige expertise mee maar overzie je het gehele proces en stuur je binnen de driehoek tijd, geld en kwaliteit.


Jij zorgt ervoor, samen met de consulenten van de SDD, dat een woning de nodige aanpassingen krijgt om zorgbehoevende cliënten zo efficiënt mogelijk te faciliteren. Dit kan een interne verbouwing zijn in de woning met een nieuwe lift maar dat kan ook een complete uitbouw zijn, het plaatsen van een tijdelijke unit, of het toevoegen van een verdieping. Soms is het noodzakelijk extra snel te schakelen dan houd jij je hoofd koel en zorg je dat de werkzaamheden, processen en communicatie soepel verlopen.


Veel staat of valt met een duidelijke communicatie, dit is voor jou een vanzelfsprekendheid. Hierbij trek je op met alle betrokkenen en zorg je voor integrale oplossingen rekening houdend met alle belangen. Tot je taken behoren ook het, in samenwerking met de consulent van SDD, coördineren en organiseren van de eerste verkenning van de situatie ter plaatse, onderzoeken van de mogelijkheden en onmogelijkheden aan de hand van het programma van eisen, en in regie uitwerken van de tekeningen en plannen. Daarnaast regel je de bouwvoorbereiding, vergunningen, ramingen, vraag je de offertes aan bij aannemers, en hou je toezicht tijdens de uitvoering.Wat neem je mee?

  • Afgeronde HBO bouwkunde;
  • Aantoonbare kennis van toegankelijkheid en bruikbaarheid van ruimten voor mindervaliden is een grote pré (toegankelijk bouwen, voorheen geboden toegang);
  • Minimaal een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Aantoonbare kennis van het bouwbesluit;
  • Kennis van aanbestedingsrichtlijnen bij de overheid;


Wij zoeken iemand die projectmatig sterk en stressbestendig is en de nodige bouwkundige bagage met zich meebrengt. Je combineert een resultaat- en oplossingsgerichte instelling met sterke communicatieve vaardigheden. Goed kunnen samenwerken en snel schakelen zijn daarbij belangrijke eigenschappen. Je hebt de administratieve taken daarbij goed op orde mede door het bijhouden van een logboek.Een allround functie waarin je veel uitdaging kunt vinden en kan doorpakken. Het betreft een tijdelijk dienstverband/ inhuur van 16 uur per week. De functie is ingedeeld in schaal 10.


Waar kom ik te werken?

Je komt in een kennis gedreven team te werken met 35 betrokken collega's die een diverse achtergrond hebben op technisch gebied. We voeren het beheer en onderhoud uit op het vastgoed van diverse Drechtsteden gemeenten en daarbij realiseren we diverse vastgoed gerelateerde projecten. Hierdoor kan je veel van elkaar leren. Er heerst een hands-on mentaliteit. Regelmatig worden ideeën uitgewisseld over oplossingen en wordt stil gestaan bij opleidingen die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Het werkgebied is zeer divers. Plezier in het werk is erg belangrijk.


In je functie is geen dag hetzelfde. Het is dynamisch en je schakelt met veel partijen. Je verantwoordelijkheid is groot en je hebt de vrijheid om je werkzaamheden in te vullen naar eigen inzichten. Het ondersteunen van collega's in alle mogelijke vraagstukken is daarbij vanzelfsprekend voor je


Sollicitatie deadline is 30-3 om 15:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten