Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider vernieuwing functiehuis (zzp)

Geplaatst 2 jun. 2023
Project ID: YIS 9134577
Plaats
Groningen
Uren
24 uur/week
Periode
11 maanden
Start: 3 jul. 2023
Einde: 31 mei 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 22 jun. 2023 12:00

Duur: Start in overleg, duur 1 jaar

Inzet: 24 uur

Schaal 12, Car Uwo CAO


Veiligheidsregio Groningen is op zoek naar een Projectleider vernieuwing functiehuis.

Inmiddels heb je al een aantal jaren ervaring met het realiseren van nieuwe functiehuizen en het implementeren hiervan. Wellicht is dit project jouw nieuwe uitdaging!

Wat ga je doen?

Veiligheidsregio Groningen wil de overstap maken naar een nieuw functiehuis en een ander functiewaarderingssysteem die zowel toekomstproof als marktconform is. Jij bent hierin onmisbaar. Je wordt projectleider van het project ‘Vernieuwing Functiehuis’. Dit project is opgezet omdat we merken dat het huidige functiehuis niet meer voldoende aansluit op verschillende ontwikkelingen en ons huidige functiewaarderingssysteem niet mee onderhouden wordt. Ons huidige functiehuis kent generieke functieprofielen, en dat willen we ook zo houden.

Je wordt ondersteunt door een projectgroep. Deze bestaat in de basis uit een arbeidsjurist, P&OO-adviseur, communicatieadviseur en op afroep een externe fuwadeskundige. Je staat bekend om jouw gestructureerde aanpak. Door verschillende projecten die je eerder hebt afgerond, weet je hoe belangrijk het is om draagvlak te hebben. Dit weet je goed te realiseren en ook te onderhouden. Omdat het project van grote omvang is, is het belangrijk dat de keuzes die gemaakt worden navolgbaar zijn. Dit ligt in lijn met jouw werkwijze. Jouw adviezen en keuzes zijn weloverwogen en goed onderbouwd.

Dit project heeft ongeveer de doorlooptijd van een jaar. Het aantal dagen per week  dat je werkzaam bent, wisselt per fase van het project. De schatting hierin is dat je gemiddeld drie dagen per week aan de slag bent. Hierbij bieden we jou de ruimte om af te kunnen schalen wanneer het wat rustiger is.

Team Personeels- & Organisatieontwikkeling 

Je wordt onderdeel van een hecht en sociaal team. Het team heeft oog en oor voor elkaar en bestaat uit 19 personen met verschillende en uiteenlopende functies. Team P&OO werkt vanuit een HR-visie waarbij we streven naar een zo goed mogelijke match tussen medewerker en organisatie om daarin ieders kwaliteiten en motivatie tot hun recht te laten komen. We vinden het belangrijk dat ons werk een positief, versterkend effect heeft op onze medewerkers en onze organisatie. Hier kan jij je ook helemaal in vinden en dit wil vervlechten met jouw werk.  

 

Wie zijn wij?

Veiligheidsregio Groningen werkt samen met verschillende partners aan meer veiligheid in Groningen. Dat betekent aan de ene kant: hulp bieden als er een ramp gebeurt. En aan de andere kant: ervoor zorgen dat een ramp niet zo snel gebeurt of juist voorkomen wordt. Want veiligheid is niet vanzelfsprekend. Ook hier niet, met onze ligging aan zee, chemische industrie en aardbevingen. Dit verhoogt de kans op incidenten in onze regio en maakt de noodzaak tot effectieve risicobeheersing en incidentbestrijding steeds belangrijker. De brandweer is een cruciaal onderdeel van onze veiligheidsregio: de experts op het gebied van brandveiligheid en incidentbestrijding.


De ideale achtergrond

  • Je hebt een aantal jaren ervaring met het realiseren van soortgelijke projecten;

  • Je beschikt over een hbo-diploma;

  • Je hebt affiniteit met de overheid of veiligheidsregio’s;

  • Je bent gemiddeld 3 dagen per week beschikbaar;

  • Je bent een krachtige persoonlijkheid en staat adviesvaardig stevig in de schoenen;

  • De mens staat centraal in jouw advisering.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten