Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider vastgoedontwikkeling (zzp)

Geplaatst 22 sep. 2023
Project ID: YIS 9140050
Plaats
Horst
Uren
24 uur/week
Periode
10 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 jul. 2024
Tarief
94 - 119 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 27 sep. 2023 14:00

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-07-2024

Werklocatie: Wilhelminaplein 6 5961ES HORST

Aantal uren per week: 24

Aantal dagen per week:3

Salarisindicatie: 112 euro per uur



Vernieuwing fysieke leefomgeving Horst aan de Maas

De fysieke leefomgeving van Horst aan de Maas is voortdurend in ontwikkeling. Gronden, gebieden en vastgoed krijgen andere invullingen, we investeren in vitale (plattelands) kernen, woningbouwopgaven worden ingevuld en we voegen meer ruimte en groen toe in bestaande wijken. Team Economie en Gebiedsontwikkeling geeft leiding aan multidisciplinaire ruimtelijke projecten van initiatief tot en met ontwerp. We werken met het college, de regio en de provincie aan strategische vraagstukken. Daarbij betrekken we inwoners, ondernemers, verenigingen, maatschappelijke organisaties en marktpartijen. 

We hebben verschillende lopende projecten met nieuw- of verbouw van scholen en maatschappelijk vastgoed soms gecombineerd met andere functies. De gemeente heeft vaak de rol als opdrachtgever, soms als eigenaar. Jij begeleidt die projecten vanaf het VO tot aanbesteding, sloop en (coördinatie van de) realisatie. Je organiseert, stuurt en bewaakt proces en middelen. In de voorafgaande initiatieffase werk je samen met de projectleider gebiedsontwikkeling en de deelnemende partijen aan locatie-en haalbaarheidsonderzoeken. Tot de zomer ’24 werkt de gemeente participatief aan nieuw accommodatiebeleid en een Integraal huisvestingsplan scholen. Jij neemt deel aan de projectgroepen en brengt je ervaring en vakkennis in. Daarnaast adviseer je waar gevraagd strategisch bij het opstellen van MJOP en MJIP

Wat je nodig hebt

  • Je hebt vergelijkbare projecten bij een gemeente of provincie gedaan en snapt de dynamiek van politieke krachtenvelden en weerstand.

  • Je hebt minimaal een hbo-opleiding bouwkunde of vastgoed en 5 jaar recente werkervaring als projectleider huisvesting of vastgoed.

  • Je hebt een politieke antenne en communiceert overtuigend richting collega’s, partners en bestuurders.

  • Je kent de wet- en regelgeving rond de bouw en realisatie van vastgoedprojecten en de trends in (onderwijs)huisvesting.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten