BIZOB

Freelance Projectleider transitieplan Integraal Zorgakkoord (zzp)

Geplaatst 4 jul. 2024
Project ID: YIS 9161328
Plaats
Deurne, Hybride
Uren
20 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 sep. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 11 jul. 2024 12:00

Startdatum voorkeur: 01-09-2024

Duur opdracht: tot 31-12-2024

Aantal uren per week: 20uur per week

Schaal: 12

Reden: is het ontstaan van de vraag naar expertise voor het schrijven van een zorgtransitieplan.

Dagen: vrij invulbaar

Thuiswerken: deels mogelijk

Uiterlijk in de week van 15 juli vinden de gesprekken plaats.



Peel Duurzaam Gezond 

Het samenwerkingsverband Peel Duurzaam Gezond (PDG) werkt aan een gezonde en vitale Peelregio. Zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten, het onderwijs, bedrijfsleven én inwoners zetten zich samen in om de zorg in de regio goed, toegankelijk en betaalbaar te houden. Dit doen zij in het kader van het Integraal Zorgakkoord (IZA). Op basis van een regiobeeld en regioplan werken de partners thema-gericht met concrete initiatieven samen aan de transformatie van de zorg. 

Thema’s PDG:

⦁   Eigen regie en zingeving

⦁   Leefomgeving

⦁   Arbeidsmarkt

⦁   Passende zorg en leefstijl 

Jouw rol

Als projectleider vertaal je de werkagenda van het thema ‘regie en zingeving’ naar een gedegen transformatieplan ten behoeve van de diverse financieringsstromen. Je zet hierin de strategische opgaven, doelstellingen en verschillende initiatieven uiteen. Om hiertoe te komen stel je een projectteam samen, signaleer je trends, ontwikkelingen, kansen en risico’s en integreer je dit in de projecten die onder het thema vallen.

Als projectleider houd je de doelstellingen uit het overkoepelende projectplan van Peel Duurzaam Gezond scherp in het oog en stuur je bij wanneer nodig. Je zorgt ervoor dat de juiste stakeholders worden betrokken op het juiste moment. Daarnaast coördineer je de projectactiviteiten en ben monitor je de voortgang op doelen, inspanningen en middelen. Je geeft functioneel sturing aan het projectteam en fungeert als sparringpartner. 

Projectopdracht 

De projectopdracht komt voort uit de thema’s van Peel Duurzaam Gezond en loopt tot het einde van het jaar (september snelle toets en eind 2024 transitieplan). De bestuurlijk trekkers van het thema ‘Eigen regie en zingeving’ zijn inhoudelijk opdrachtgever. Na de vaststelling van de meerjarige werkagenda door het bestuurlijk kernteam, moet deze vertaald worden in een transitieplan voor de diverse financieringsstromen (verzekeraar, gemeente, overige subsidies).

Onze ideale kandidaat

Je bent een proactieve en ervaren projectleider in de zorgtransitie die gewend is de grote lijnen te bewaken. Je bent communicatief vaardig: zowel mondeling als schriftelijk ben je helder en kun je complexe informatie begrijpelijk overbrengen. Je werkt effectief samen met diverse stakeholders, bevordert een positieve en productieve werkomgeving en bent in staat om gezamenlijke doelen te bereiken.

Verder breng je mee: 

  • Opleiding HBO/WO

  • Kennis en ervaring met (zorg)transitieplannen (snelle toets en plan)

  • Oog voor bestuurlijke verhoudingen

  • Politieke sensitiviteit

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten