Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider sociaal domein opvang Oekraïners (zzp)

Geplaatst 22 mrt. 2022
Project ID: YIS000741
Plaats
Gouda
Uren
36 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 1 apr. 2022
Einde: 1 jun. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum voorkeur: 1 april 2022

Duur opdracht: 2 maanden met optie tot verlenging

Aantal uren per week: 32-36

Deadline sollicitatie: Maandag 28 maart 12.00 uur

 

Gemeente Gouda is op zoek naar een deelprojectleider sociaal domein opvang Oekraïners. 

Op dit moment komt er door de opvang die vanuit gemeente Gouda wordt georganiseerd voor de Oekraïense vluchtelingen veel werk op hun af. Om die reden zijn wij nu met spoed op zoek naar een deelprojectleider die intrinsiek gemotiveerd is en een hart heeft voor deze doelgroep.

 

Samen met een interne deelprojectleider zal je als externe projectleider verantwoordelijk worden voor de organisatie van een aantal activiteiten. 

Deze activiteiten bestaan onder andere uit het organiseren van  onderwijs, gezondheidszorg, werk & inkomen voor de opgevangen Oekraïners. 

Het is de bedoeling dat, doordat je samen veel optrekt, je ook voor elkaar als achtervanger kan fungeren. Je maakt samen met de andere deelprojectleiders, deel uit van een projectteam opvang Oekraïners, onder leiding van een projectleider. 

Als deelprojectleider stuur je zelf ook weer een team aan.

 

Op dit moment worden er +/- 45 Oekraïense vluchtelingen opgevangen, dit aantal zal in korte tijd stijgen tot naar verwachting rond de 180 vluchtelingen. Voor deze mensen moet van alles geregeld worden en hiervoor ben je als deelprojectleider in charge.

Denk bijvoorbeeld aan dat het begint bij het inschrijven van de vluchtelingen, er moet onderwijs worden geregeld voor de kinderen, de gezondheidszorg moet worden geregeld, leefgeld moet worden uitgekeerd, voor al deze vragen bij elkaar wordt er van de deelprojectleider verwacht dat je rust kan creëren in een hectische situatie en periode voor deze mensen.

 

Jij neemt mee;

-         Sterke projectleidersvaardigheden heeft

-         Buiten kantoortijden wilt werken

-         Taken snel kan oppakken

-         Goede prioriteiten kan stellen

-         Gemakkelijk schakelt en verbindt

-         Actuele kennis heeft van het (brede) sociaal domein.

-         Zich optimaal wilt inzetten voor deze doelgroep.

 

Bij aanmelding sluit graag ook jouw motivatie bij voor deze opdracht. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten