Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider samenwerking / ontwikkeling met zorgaanbieders (zzp)

Geplaatst 8 dec. 2022
Project ID: YIS 9125240
Plaats
Gouda, Zuid-Holland
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 jan. 2023
Einde: 30 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 dec. 2022 12:00

Startdatum: maandag 2 januari 2023

Aantal uur per week: 20-24

Gemeente schaal 11

Duur opdracht: 6 maanden met optie tot verlenging

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


1.Ontwikkelen van integraal beleid en bijbehorende organisatie m.b.t. crisisopvang GGZ/J&O 

2. Regionale samenwerking op casusniveau: toewerken naar een overzichtelijk, helder en stevig ingerichte regionale samenwerking op casusniveau: experttafel, verblijfstafel, zorgbemiddeling, regionaal makel-schakelpunt voor verwijzers. Doel: efficiënter en effectiever inrichten van huidige samenwerking op casusniveau.

 

Deze twee hoofdtaken kunnen eventueel ook gesplitst uitgevoerd worden.


Regionaal werken

Je wordt ingehuurd door de gemeente Gouda, maar hebt een regionale rol voor alle gemeenten in de regio Midden-Holland: naast Gouda zijn dat de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas. Met vijf gemeenten een mooie schaal om mooie stappen te zetten en tegelijk ook oog te kunnen houden voor de lokale verschillen en uitdagingen. Binnen deze regionale functie werk je veel samen met collega’s van regionaal beleid, contractmanagement, de adviseurs van de 5 gemeenten, zorgaanbieders en andere externe samenwerkingspartners.


Met wie ga je werken?

In de regio Midden-Holland werken we toe naar een regionale werkorganisatie sociaal domein. Voor vijf gemeenten zorgen we dat we de juiste zorg hebben ingekocht bij zorgaanbieders voor zowel jeugd als Wmo. Ook de centrumtaken voor beschermd wonen, maatschappelijke en vrouwenopvang behoren tot de regionale taken. We sturen op de transformatie en werken samen met de samenwerkingsverbanden passend onderwijs, gecertificeerde instellingen, Zorg- en Veiligheidshuis, aanbieders en nog vele anderen. Met elkaar zorgen we dat onze inwoners kwalitatief goede zorg kunnen krijgen tegen een betaalbare prijs.


Wat heb jij in huis?

•           Meerjarige werkervaring als projectleider of een vergelijkbare functie in het sociaal domein, zodat je meteen zelfstandig aan de slag kunt.

•           Aantoonbare ervaring met het bedenken en realiseren van verandering (in het sociaal domein);

•           Je bent een stevige gesprekspartner voor zorgaanbieders, je houdt overzicht, laat los als het kan en grijpt in als het nodig is.

•           Je beheerst de kunst van het leiden van projecten en het meenemen van interne en externe stakeholders.

•           Een academische of HBO-opleiding.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten