Gemeenteprojecten

Freelance Projectleider Ruimtelijke ontwikkeling (bedrijventerreinen)

Geplaatst 4 mrt. 2021
Project ID: YIS000498
Plaats
Oirschot
Duur
1 jaar
(3 mrt. 2021 - 28 feb. 2022)
Uren/week
16 hrs/week
Tarief
65 - 85 €/hr

Werkzaamheden:

Vacature Projectleider Gemeente Oirschot


Oirschot is een unieke gemeente binnen de Brainportregio en De Kempen. Wij zijn rijk aan prachtig erfgoed en verrassende natuurgebieden. Vanuit onze kernboodschap: ‘Monumentaal, ondernemend en groen, daar voelt de MENS zich thuis’ werken we eraan om onze gemeente levendig en leefbaar te houden voor inwoners, bedrijven en toeristen. We zoeken de verbinding met de samenleving en ondersteunen goede initiatieven.


Voor het ontwikkelen van fase III van Bedrijvenpark Westfields zoeken wij tijdelijk een enthousiaste


Projectleider Bedrijventerrein Westfields


De afgelopen jaren zijn fase I en II van bedrijventerrein Westfields ontwikkeld. Voor het komende jaar staat de laatste fase, fase III op de planning. De eerste stappen in deze ontwikkeling zijn gezet en hebben geleid tot instemming van de gemeenteraad met het voorgenomen plan. De verdere uitwerking van dit plan vraagt om goede afstemming tussen verschillende partijen zowel intern als extern. Denk daarbij aan afdeling ruimtelijke ontwikkeling, afdeling beheer en realisatie, projectontwikkelaar, Waterschap, gemeente Eindhoven, etc.


Wat ga je doen?

Concreet betekent dit, dat je de ontwikkeling van bedrijventerrein Westfields fase III gaat leiden van initiatief tot uitvoering. Je stelt adviezen, plannen van aanpak en bestuurlijke opdrachten op. Je geeft leiding aan projectteams, stuurt op alle projectaspecten en je onderhandelt met externe partijen. Kortom, jij doet wat nodig is om tot resultaat te komen!


Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal 3-5 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, die minimaal beschikt over HBO-niveau en uitgebreide en actuele kennis van zaken heeft op het gebied projectleiding binnen ruimtelijke ontwikkeling en bij voorkeur het ontwikkelen van bedrijventerreinen.


Wat heb je nog meer in huis?

Als onze ideale kandidaat word jij enthousiast van de combinatie van gebiedsontwikkeling en maatschappelijk ondernemen. In deze functie opereer je op het snijvlak van bestuur en burger. Uitgerust met de nodige bestuurlijke sensitiviteit zorg jij voor verbinding in de gemeenschap en duidelijkheid naar de initiatiefnemer. Je beschikt over kennis processen en bent een motivator, die collega’s en belanghebbenden op enthousiasmerende wijze weet te mee te nemen en te overtuigen.


Het project wordt van A tot Z door jou ontwikkeld en waar nodig bijgestuurd. Proactief signaleer je kansen en bedreigingen en je speelt daar vanuit de juiste invalshoek op in. Je adviezen kenmerken zich door transparantie en duidelijkheid en je schroomt niet zowel

de mogelijkheden als onmogelijkheden daarin te benoemen.

Aan de onderhandelingstafel weet je eveneens je rol te pakken en de betrokken belangen op juiste wijze in te schatten en te behartigen. Onderhandelen, bemiddelen, improviseren: je beheerst deze competenties en zet ze in waar nodig. Over het team Als projectleider bedrijventerrein Westfields fase III werk je samen met verschillende teams binnen de organisatie. Dit zijn zowel ruimtelijke ontwikkeling als beheer en realisatie. Daarnaast heb je regelmatig overleg met de wethouder ruimtelijke ontwikkeling.


P&O de Kempen is het samenwerkingsverband van de gemeenten Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-de Mierden op het gebied van personeel en organisatie.


Sollicitatie deadline is 10-3 om 10:00 uur

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten