Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider/ procesbegeleider (zzp)

Geplaatst 19 jan. 2024
Project ID: YIS 9148372
Plaats
Venray, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
11 maanden
Start: 19 feb. 2024
Einde: 1 feb. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 26 jan. 2024 13:00

Startdatum: 1-2-24

Einddatum: 1-2-25

Aantal uur: 32-36 uur

Functieschaal: 11

Tarief: tussen de €88 en €108. Afhankelijke van ervaring

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst

Ervaring met grotere woningbouw projecten is een grote pré


Wat je gaat doen

De projecten gaan vooral om het begeleiden van ruimtelijke ontwikkelingen bijvoorbeeld gemeentelijke woningbouwplannen, gebiedsontwikkeling, industrieterreinen en mobiliteitsplannen of het begeleiden van initiatieven van derden. Je bent daarnaast ook breder in de organisatie inzetbaar voor diverse project- en procesmatige werkzaamheden. In de functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van resultaten (voorbereiding, aansturing en uitvoering van uiteenlopende projecten en processen) binnen de gestelde kaders en uitgangspunten. Je zit project- en stuurgroepen voor en bent aanspreekpunt voor de interne en externe communicatie naar alle betrokkenen. 


Wie ben jij

  • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau.

  • Kennis en ervaring met dergelijke projecten en processen is een vereiste, bij voorkeur bij een gemeentelijke organisatie.

  • Lokale kennis is een pré.

  • Je hebt lef, bent slagvaardig en efficiënt.

  • Je beschikt over financiële kijk op projectfinanciën.

  • Je kunt goed overweg met externe klanten, waarbij je hen door jouw enthousiasme en creativiteit kunt (bege)leiden over de te bewandelen weg.

  • Je denkt in kansen en mogelijkheden en betrekt de externe klant en stimuleert de interne collega’s bij het project zodat er slagvaardig gewerkt kan worden.


  • Belangrijke competenties in deze functie zijn klantgericht, resultaatgericht, samenwerken, communicatie, omgevingsbewust en eigenaarschap. Een goed ontwikkelde politieke antenne is belangrijk. Je werkt zelfstandig als in teamverband en je hebt een goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid waarbij overtuigingskracht een belangrijke competentie is.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten