Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider opleiding en ontwikkeling (zzp)

Geplaatst 16 aug. 2023
Project ID: YIS 9138331
Plaats
Maasdam
Uren
12 uur/week
Periode
4 maanden
Start: 2 okt. 2023
Einde: 16 feb. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 aug. 2023 17:00

Startdatum: 02-10-2023

Schaal :9

Tarief: €58,50 - €73,50

Aantal uur per week: 10-12 uur per week (geen vaste werkdagen)

Duur opdracht: eind februari 2024

Thuiswerken toegestaan, maar ook frequent aanwezig op locatie.



Vanwege zwangerschapsverlof is de gemeente op zoek naar een tijdelijke specialist opleidingen & ontwikkeling die het project voor een aanbestedingsproces voor online trainingen kan leiden.

 

Tijdens deze opdracht werk je voor het team Hoeksche Campus. Dit team is verantwoordelijk voor het werven, opleiden en ontwikkelen van medewerkers binnen gemeente Hoeksche Waard. Dit leuke en gezellige team bestaat naast een specialist opleidingen & ontwikkeling uit 2 coaches, 1 projectondersteuner, 1 specialist werving & selectie en 2 ondersteunend medewerkers.

 


Taken & verantwoordelijkheden:


·       Je bent de projectleider van het aanbestedingsproject voor online trainingen.

·       Het aanbestedingsproces wordt nog door de huidige projectleider voorbereid. Wanneer jij begint, ben je samen met de adviseur inkoop verantwoordelijk voor het juist doorlopen van het aanbestedingsproces. Je betrekt hierbij je opdrachtgever en het projectteam bestaande uit: een strategisch HRM adviseur, ondersteunend medewerker opleidingen, functioneel beheerder, adviseur informatiemanagement, privacy officer, adviseur communicatie en een interne trainer. Je opdrachtgever is de teammanager voor HRM, Hoeksche Campus en Personeel- en salarisadministratie

·       Je beoordeelt samen met het projectteam de inschrijvingen. Dit doe je aan de hand van het programma van eisen en de gunningscriteria op het gebied van kwaliteit, innovatie, gebruikersgemak, dienstverlening en de uiteindelijke prijs-kwaliteit verhouding die reeds zijn opgesteld. Om de gunningscriteria te kunnen beoordelen worden presentaties en demo’s met de inschrijvers ingepland.

·       Je maakt met het projectteam een keuze voor de beste leverancier en stemt dit af met de opdrachtgever. Wanneer de keuze definitief is, zorg je er samen met inkoop voor dat een overeenkomst wordt opgesteld en ondertekend.

·       Je monitort de technische implementatie op het bestaande leerplatform van gemeente Hoeksche Waard. Daarnaast bereid je samen met het projectteam, de leverancier en een communicatieadviseur het communicatieplan en de campagne voor.

·       Naast je rol als projectleider van dit aanbestedingsproject, kan je incidenteel om advies worden gevraagd op het gebied van opleidingen en ontwikkeling. Dit kunnen opleidings- of ontwikkelvraagstukken zijn vanuit de organisatie.



Must haves:


·       HBO werk- en denkniveau

·       Goede projectmanagementvaardigheden

·       Communicatief sterk

·       Projectmanagement ervaring op het gebied van leren en ontwikkeling. Ervaring met het implementeren van online trainingen is een pre

·       Minimaal 3-5 jaar werkervaring op het gebied van leren en ontwikkelen

·       Beschikbaar vanaf 2 oktober tot 26 februari voor 12 uur per week.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten