Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider openbare ruimte en natuurontwikkeling (zzp)

Geplaatst 22 mrt. 2024
Project ID: YIS 9153630
Plaats
Almere
Uren
20 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 1 mei 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
95 - 120 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 29 mrt. 2024 13:00

Benodigde devices worden niet verstrekt door de opdrachtgever.

Startdatum: 1-5-2024

Duur opdracht: T/m eind 2024 met kans op verlenging van 1 jaar

Aantal uren week: 20 uur 

Inschaling: <schaal>12

Sollicitatiegesprekken: Fysieke gesprekken eerste week april op het stadhuis.

Gemeente Almere

Max richttarief: € 113,00


Projectleider Openbare ruimte en Natuurontwikkeling

Voor het project Almeerderhout zijn de gemeente Almere en Staatsbosbeheer op zoek naar een projectleider voor de voorbereiding uitvoering van het boscircuit en vier inrichtingsplannen, Het betreft de afronding van de technische planproducten, voorbereidend onderzoek, vergunningen, contractering en aanbesteding van het werk.

Almeerderhout

Met de vaststelling van het ontwikkelplan Almeerderhout door de gemeenteraad hebben de gemeente Almere en Staatsbosbeheer een stevige stap gezet om het Almeerderhout te ontwikkelen tot het stadsbos van de toekomst. Hiertoe is geld beschikbaar gesteld voor een eerste fase in de periode 2021-2025 vanuit het Fonds Verstedelijking Almere (FVA) en het Fonds Groenblauw Raamwerk.

De functie

De projectleider heeft als standplaats Almere en is verantwoordelijk voor het organiseren en aansturen van bovengenoemde werkzaamheden. De projectleider geeft leiding aan een projectgroep met medewerkers vanuit de gemeente Almere en Staatsbosbeheer, externe bureau(s) en zorgt ervoor dat het project goed wordt uitgevoerd binnen de gestelde kaders. De projectleider is het gezicht van het deelproject naar de in het gebied gevestigde ondernemers en bewoners en zorgt voor de interne afstemming met en overdracht naar de beheerders van het gebied.

Team

Het project wordt gecoördineerd door de projectmanager. Daarnaast functioneren twee projectleiders die verantwoordelijk zijn voor het opleveren van specifieke deelproducten. Samen met een communicatieadviseur en controller vormen zij het kernteam.

Het projectteam wordt samengesteld uit adviseurs van de gemeente Almere en adviseurs van SBB, al dan niet ondersteunt met externe expertise. De cultuur is open en gericht op samenwerking met interne en externe partijen.

Ervaring: Senior projectleider openbare ruimte en natuurontwikkeling.

Competenties:

  • Inhoudelijk gedreven civiele projectleider met ruime ervaring

  • Aanspreekpunt in de samenwerking met externen

  • Resultaatgericht sturen en voortgang bewaken

  • Projectmatig werken (TGKOI)

  • Communiceert makkelijk met verschillende doelgroepen en marktpartijen.

Eisen werkervaring:  

  • Meer dan 10 jaar ervaring als projectmanager binnen de publieke sector;

  • Meer dan 5 jaar ervaring in het domein beheer en inrichting openbare ruimte van het stedelijk gebied, specifiek de vakgebieden groen, landschap en natuur;

  • Ruime ervaring met technische uitwerking en aanbesteding van werkzaamheden in bos, park of natuurprojecten met de omvang van > €100K

  • Ruime ervaring projectmatig werken en het inrichten van een projectteam;

  • Ruime ervaring in het leiden van projecten in voorbereiding op de uitvoering;

  • Is in staat om zelfstandig het project te organiseren en te beheersen;

  • Ervaring in het werken met zowel UAV als UAV-GC samenwerkingsvorm alsook met RAW regulier als RAW-raamcontracten en RAW- of UAV-gc-bouwteams.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten