Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider openbare ruimte 24/36 (zzp)

Geplaatst 21 apr. 2023
Project ID: YIS 9132572
Plaats
Sint-Michielsgestel, Hybride
Uren
36 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 8 mei 2023
Einde: 31 dec. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 apr. 2023 14:00

Startdatum zsm

Einddatum 31-12-2023

Richttarief 79,- , geen knockout

Uren: 1 kandidaat voor 36 uur of 2 kandidaten voor 24 uur.



Het team Inrichting, Verkeer en Reiniging (IVR) draagt bij aan de duurzame ontwikkeling van de gemeenten Boxtel en Sint- Michielsgestel. Wil jij jouw kwaliteiten als projectleider voor inrichtingsprojecten? Wij van team Inrichting Verkeer en Reiniging (IVR) zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

Projectleider Openbare Ruimte

Wat ga je doen?

·        Civieltechnische projectleider voor facilitaire woningbouwontwikkelingen en andere initiatieven met gevolgen voor de openbare ruimte. Je coördineert de advisering omtrent alle aspecten inrichting openbare ruimte;

·        Integraal projectleider bij inrichtingsprojecten in het verlengde van meerjareninvesteringplannen van de diverse kapitaalgoederen conform de principes van projectmatig werken;

 

Wat vragen we van jou?

·        Je hebt een afgeronde civieltechnische of cultuurtechnische hbo opleiding

·        Relevante werkervaring met advisering inrichting openbare ruimte;

·        Je ontwikkelt projectmatig werken verder ten behoeve van het team en daarbuiten;

·        Je hebt een passie voor jouw vak en bent ook in staat om jouw kennis en kunde over te dragen;

·        Je hebt een proactieve houding en bent in staat om over de grenzen van je eigen vakgebied te kijken;

Wie ben jij?

  • Je hebt oog voor procesverbeteringen. Projectmatig én integraal werken is jou op het lijf geschreven en jij draagt dit ook gemakkelijk over op een andere collega, bestuurder of (groep) bewoners.

  • Vanuit jouw rol draag jij actief bij aan het maken van keuzes die gezichtsbepalend en relevant zijn. Je fungeert als spin in het web vanaf de Initiatieffase tot en met de Ontwerpfase. Je vertaalt kaders en beleidslijnen naar ruimtelijke ontwerpen. Verder ben je in staat om te werken met grote investeringen, je bent kostenbewust en hebt ervaring met het verkrijgen van en werken met subsidies.

  • Als projectleider weet je knelpunten en tegengestelde belangen goed af te wegen. Je zorgt voor draagvlak bij de stakeholders en hebt participatie hoog in het vaandel staan. Van nature ben je een verbinder en gericht op de omgeving. Je brengt graag partijen bij elkaar en werkt hierin met veel belangengroeperingen samen.

  •  Jij bent een creatieve en deskundige adviseur op het vlak van inrichtingsvraagstukken. Het ontwerpen van de openbare ruimte en infrastructuur vindt vaak door en samen met adviesbureaus plaats. Uiteraard heb je hierbij een adviserende rol richting het management en het bestuur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten