Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider onderwijskwaliteit (zzp)

Geplaatst 27 nov. 2023
Project ID: YIS 9144529
Plaats
Groningen, Hybride
Uren
16 uur/week
Periode
8 maanden
Start: 11 dec. 2023
Einde: 31 jul. 2024
Tarief
80 - 110 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 6 dec. 2023 13:00

Duur: december/januari - juli 2024 (startdatum in overleg)

Inzet: 16 uren per week

Schaal: 11 CAO HBO

Let op: alleen ZZP'ers met een eenmanszaak of een BV zonder partners kunnen worden contracteerd

Inhuurdesk zal selectie maken en voorstellen op moment van binnenkomst


De Hanzehogeschool is op zoek naar een projectleider onderwijskwaliteit voor 2 bachelors, te weten Docent Muziek en Muziek.

Naar aanleiding van de visitatie van afgelopen voorjaar zijn er een aantal ontwikkel- en verbeterpunten in kaart gebracht op het gebied van onderwijs- en organisatieontwikkeling. Beide opleidingen voldoen aan de standaarden met diverse aandachtspunten voor verbetering. Inmiddels is een ontwikkelagenda opgesteld, waarin de onderwijskundige ontwikkelingen in alle drie de opleidingen projectmatig zijn gebundeld.

Als projectleider richt jij je op het realiseren van de ontwikkelagenda en de beoogde resultaten binnen de daarvoor gestelde termijn. Je definieert doelstellingen en heldere en meetbare resultaten. Je stuurt met een duidelijke planning, in samenwerking met alle belanghebbenden, nauwgezet op resultaat. Mocht je interesse hebben in het aanbevelingendocument dan is deze beschikbaar.


Om succesvol te zijn in deze functie, vragen wij het volgende:

  • Een afgeronden HBO/WO opleiding (aangevuld met) onderwijskunde;

  • Je bent een ervaren en bevlogen projectleider met verstand van onderwijskwaliteit;

  • Je weet mensen te enthousiasmeren en te bewegen naar het gewenste resultaat;

  • Je hebt gevoel voor verhoudingen, stakeholdermanagement en de verschillende belangen en agenda's die spelen bij een project;

  • Je werkt gestructureerd, bent resultaatgericht en stuurt op het behalen van resultaten binnen de gestelde termijn.

Voor deze vacature ontvangen wij graag het profiel van de kandidaat en een korte motivatie voor de functie waaruit blijkt dat de kandidaat aansluit op de gestelde opdracht.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten