Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider/-ondersteuner Europese aanbesteding, catering en beveiliging (zzp)

Geplaatst 27 okt. 2023
Project ID: YIS 9142057
Plaats
Capelle aan den IJssel, Hybride
Uren
32 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 3 nov. 2023
Einde: 3 mei 2024
Tarief
60 - 75 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 31 okt. 2023 12:00

Startdatum inzet: 3-11-2023 tot einde 2023 (kans op verlenging)

Schaal 9, max tarief 75


Opvanglocatie Rivium Capelle aan den IJssel

De Locatie Rivium is een opvanglocatie voor oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne. Het is een voormalig kantoorgebouw welke getransformeerd is om op een veilige en verantwoorde manier mensen op te kunnen vangen. We motiveren bewoners en faciliteren gelegenheden om de dagelijkse gang van zaken op te pakken, en ondersteunen waar nodig. Ritme zoals werk, school, schoonmaken, wassen en koken staan centraal. Een samengesteld team van professionele locatiemedewerkers bestaande uit beheerders, beveiliging, verpleegkundigen, schoonmakers en cateraars zorgen dat de locatie optimaal kan functioneren. Hierbij wordt de locatie vakkundig ondersteund door bouw-, klus- en onderhoudsbedrijven, maar ook Vluchtelingenwerk, Rode Kruis, GGD en Jeugdzorg is actief op de locatie.

Voor het Europees aanbesteden van de Catering en de Beveiliging zijn we per direct op zoek naar een projectleider - / ondersteuner inkoop.


De voorbereiding van het inkooptraject zijn recent gestart. De planning van beide trajecten lopen parallel aan elkaar, waarbij bij aanvang al grote tijdsdruk is om de aanbestedingen tijdig af te ronden.


Je maakt als projectleider - / ondersteuner deel uit van het inkoopteam. In het projectteam werk je samen met de Strategisch inkoopadviseur van de Gemeente Capelle. Zij zorgt voor de formats en borging in de gemeentelijke organisatie. Daarnaast nemen als inhoudelijke deskundigen de manager van de locatie en de teamleider locatiebeheer zitting in het inkoopteam. Je rol is sturend en coördinerend.


WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

- Je bent beschikbaar vanaf 2 november. In eerste instantie tot eind 2023. De exacte inzet en duur van de inzet zullen we aan de hand van de planning tijdens het kennismakingsgesprek gezamenlijk vaststellen. De eerste 2 weken zal een inzet van 32 uur per week nodig zijn, tot de kerstperiode verwachten we 16 a 24 uur per week.

- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het Facilitaire werkveld (werkervaring op niveau van deze functie)

- HBO werk-denkniveau

- Je hebt aantoonbaar ervaring met inkooptrajecten en/of leveranciersmanagement

- Je bent efficiënt, secuur, punctueel, verantwoordelijk en kunt hoofd- en bijzaken prioriteren.

- Je bent communicatief vaardig

- Je kunt bondige stukken schrijven. Een groot deel van je werkzaamheden bestaat uit het schijven van de benodigde inkoopstukken.

- Je denkt op basis van je ervaring en deskundigheid mee over de inhoud

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten