Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider onderhoud gebouwen (zzp)

Geplaatst 11 nov. 2022
Project ID: YIS 9123759
Plaats
Eersel, Noord-Brabant
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 dec. 2022
Einde: 1 jun. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 18 nov. 2022 13:30

Startdatum zsm

Einddatum nnb

schaal 11

medior/senior niveau gewenst

richttarief 80,-  geen knockout

 

 

Kerk Steensel:

Projectleider van de transitie van de RK kerk (historisch gebouw) midden in het dorp naar een gemeenschapshuis. 

Het aansturen van de architect en diverse advies- en onderzoekspartijen. Budgetbewaking / planning van realisatie en exploitatie van het ontwerp. De voortgang afstemmen met interne afdelingen van de gemeentelijke organisatie die betrokken zijn met en bij deze transitie. Het aansturen van het inkoopbureau BIZOB t.b.v. een aanbesteding waarmee in bouwteamverband het definitieve plan gerealiseerd wordt.

 

Ondersteuning onderhoud vastgoed:

Het ondersteunen van de vastgoedbeheerder van de gemeente door diverse vervangingsprojecten uit het jaarplan op te pakken, af te stemmen en uit te zetten op de markt. 

Afstemmen met de vastgoedbeheerder wat de intentie en de scope is van een dergelijke project zoals bijvoorbeeld het vervangen van verwarmingsinstallaties in twee brandweerkazernes. Op basis van die input en een opname op locatie een programma van eisen opstellen en (meervoudige) uitvragen op de markt zetten. 

Het toetsen van offertes aan het programma van eisen en het beschikbare budget en zorgen voor opdrachten. Intussen de gebruikers goed informeren. De uitvoering afstemmen en plannen en het controleren hiervan. Zorgen voor de nodige revisiestukken en het bijwerken van de meerjaren onderhoudsbegroting.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten