Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider modulair onderwijs zorg en technologie (zzp)

Geplaatst 1 apr. 2022
Project ID: YIS 9112364
Plaats
Gouda
Uren
24 uur/week
Periode
9 maanden
Start: 11 apr. 2022
Einde: 31 dec. 2022
Tarief
Onbekend

Startdatum: zsm

Duur opdracht: 8 maanden

Aantal uren per week: 24 uur

Schaal: 12 (gemeente cao).

Deadline sollicitatie: 15 april om 12.00 uur

 

Inleiding

Binnen Campus Gouda worden bedrijven en onderwijs in de regio Midden-Holland bij elkaar gebracht om maatschappelijke vraagstukken op te lossen door innovatief onderwijs vorm te geven.

Binnen het Living Lab Zorg en Technologie onder Campus Gouda wordt modulair hoger onderwijs aangeboden aan werkenden. Campus Gouda wil een bijdrage leveren aan het Leven Lang Leren om zo als regio werknemers van de toekomst op te leiden. De grootste kansen worden gezien rondom modulair onderwijs dat maatschappelijke vraagstukken centraal zet en koppelt aan de kansen die technologie biedt.

 

Gezamenlijke uitdaging

In 2021 is met steun van de Taskforce Human Capital van de provincie Zuid-Holland met succes de eerste module hbo-zorg gelanceerd onder vlag van Campus Gouda.

In februari 2022 heeft Campus Gouda met een groot aantal partners een zogenaamd Deelakkoord gesloten de Economic Board Zuid-Holland. In dat deelakkoord staat dat we de modulair aanpak op hbo-niveau rond zorg en technologie willen uitbouwen zodat er een breder aanbod modules onder Campus Gouda wordt aangeboden.

Voor deze opgave zoeken we een projectleider. 

 

Resultaatgebieden

Dit is een hands-on opgave. Binnen het team  van Campus Gouda en samen met de bestaande werkgroep Leven Lang Ontwikkelen (die bestaat uit regionale zorgorganisaties) zet je vier nieuwe modules op. Hiervoor heb je contacten met hogescholen, en zorgaanbieders en betrek je (nieuwe) subsidiepartners. Wat ga je doen:

·       Je breidt het bestaande modulaire aanbod verder uit samen met de partners

·       Je bouwt de samenwerking uit met hogescholen en staat ook open voor nieuwe (onderwijs)partners

·       Je maakt een plan voor meerjarige financiering in de kosten van de modules

·       Je bent spin in het web voor bestaande modules

 

Projectleider

We zoeken een projectleider tot en met december 2022. We zoeken iemand met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van innovatief flexibel onderwijs in de dynamiek tussen zorginstellingen en hogescholen. Affiniteit met onderwijs in de zorg is een pre. 

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten