Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider modulair onderwijs bodem en technologie (zzp)

Geplaatst 10 jan. 2023
Project ID: YIS 9126520
Plaats
Gouda, Zuid-Holland
Uren
24 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 23 jan. 2023
Einde: 23 jul. 2023
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 17 jan. 2023 10:00

Startdatum voorkeur: zsm

Duur opdracht: 7 maanden Optie tot verlenging: nog onbekend

Aantal uren per week: 24 uur 

Schaal: 11 (gemeente cao).


Projectleider Modulair Onderwijs Bodem en Technologie


De regio Midden-Holland wil meer hbo-onderwijs aan de regio binden. Daarom zijn ze gestart met Campus Gouda. Binnen Campus Gouda brengen ze (hoger) onderwijs, bedrijven en maatschappelijke vraagstukken bij elkaar in een innovatieve omgeving.

De samenwerking is geconcretiseerd in twee living labs waarbinnen de partners met studenten werken, leren en experimenteren aan de vraagstukken van zorg en bodemdaling en hoe technologie hier een bijdrage aan levert. De labs bieden ook ruimte aan innovatief modulair onderwijs rondom elk thema. Deze modules bieden werknemers en ook studenten uit de regio een laagdrempelige manier om door te leren. De ambitie is op het gebied van bodem & technologie twee modules te ontwikkelen en deze opdracht richt zich hierop.

We zoeken een senior projectleider voor 7 maanden (februari-augustus) gaat aan de slag met een moduleplan dat eind 2022 is opgeleverd. Met onderwijs, bedrijfsleven en overheid samen werkt de projectleider toe naar de start van de eerste module in september 2023.

Samen met het reeds bestaande netwerk van scholen, bedrijven en overheid ga je als projectleider aan de slag met ontwikkeling en uitvoering van modules op het gebied van bodemdaling. Het eindproduct is een uitgewerkt programma voor 2 modules die vanaf september 2023 kunnen starten. Dit betekent:

·  Ontwikkeling: met hogescholen, het mbo en de betrokken bedrijven ga je de modules uit het moduleplan ontwikkelen tot een uitvoerbaar programma

·  Vraagarticulatie: in de uitvoering continu checken bij de partijen of en hoe de vraag van de aangesloten partners terug blijft komen in het onderwijsprogramma

·  Uitvoering: praktisch invulling geven aan een moduleplan dat in cocreatie is opgesteld

Inschatting is dat de projectleider hiervoor 24 uur in de week nodig heeft.

We zoeken een krachtige persoonlijkheid die affiniteit heeft met hoger onderwijs en samenwerking:

  • Ruime aantoonbare ervaring in de rol van programma- of projectmanager;

  • Affiniteit met opzetten van innovatief onderwijs

  • Ervaring in het speelveld van publiek-private samenwerkingsverbanden



Naast specifieke functie-eisen zoeken we ook de volgende competenties in een persoon:

  • Je bent gedreven en resultaatgericht

  • Uitstekende verbindende én analytische vaardigheden;

  • Je bent niet bang om te pionieren en creatieve werkwijzen te hanteren; 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten