Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider mobiliteitsplan (zzp)

Geplaatst 8 feb. 2022
Project ID: YIS 9109122
Plaats
Hardinxveld-Giessendam
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 21 feb. 2022
Einde: 31 aug. 2022
Tarief
78 - 90 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 14 feb. 2022 10:00

Sollicitatie deadline: 14-02-2022 10:00 uur

Projectleider Mobiliteitsplan (gemiddeld 16 uur per week)

Wij zoeken op korte termijn een projectleider Mobiliteitsplan die ervoor zorgt dat onze gemeente dit jaar nog een nieuw Mobiliteitsplan krijgt. Het huidige GVVP is verouderd en vraagt om een herziening. De ambities en de tijdgeest verandert, waarin de behoefte in de samenleving en de maatschappelijke uitdagingen om regie vragen op mobiliteitsvlak en daarmee samenhangende beleidsvelden. Het Mobiliteitsplan is daarmee ook een bouwsteen voor de Omgevingsvisie. 

 

Wat houdt de opdracht in?

·       De projectleiding van het Mobiliteitsplan;

·       Het begeleiden (in samenwerking met inkoop) van het aanbestedingstraject voor een extern bureau dat de primaire werkzaamheden (incl. participatie) gaat doen om te komen tot het Mobiliteitsplan;

·       Het aansturen van de projectgroep, incl. extern bureau;

·       Het proactief betrekken en informeren van de wethouder, het college en de gemeenteraad, incl. het schrijven van de benodigde bestuurlijke voorstellen;

We vinden het belangrijk dat je vanuit je rol in staat bent betrokkenen mee te nemen en oog hebt voor het zoeken van de verbinding met andere beleidsvelden. Je bent resultaatgericht, beschikt over een goede politieke sensitiviteit en kunt op verschillende vlakken en niveaus goed schakelen en communiceren. 

 

Waar kom je te werken?

Als projectleider Mobiliteitsplan werk je nauw samen met de collega's verkeer en vervoer en de collega's van het team Ruimte. Dit zelforganiserende team van ca. 10 enthousiaste, kundige professionals die zich dagelijks inspannen in de complexe praktijk van mens, samenleving, ruimte en regelgeving. Het team maakt onderdeel uit van het team Samenleving waar wordt samengewerkt aan beleidsopgaven in zowel het sociaal-maatschappelijk als het ruimtelijk-fysieke domein.

De gemeente Hardinxveld-Giessendam maakt onderdeel uit van de regio Drechtsteden. Hierdoor kan er snel geschakeld worden met collega's uit de regio die een vergelijkbare functie hebben.

 

Wat bieden we jou?

Een mooie opdracht bij de gemeente Hardinxveld-Giessendam voor 6 maanden voor maximaal 16 uur per week, met optie op verlenging.

 

Wat neem je mee?

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding richting mobiliteit/verkeerskunde of vergelijkbaar;
  • Je bent een ervaren projectleider en hebt minimaal 5 jaar kennis en ervaring op het gebied van mobiliteit;
  • Je hebt werkervaring binnen gemeentelijke organisaties;
  • Je bent bij voorkeur bekend met de regio Drechtsteden;
  • Je hebt affiniteit met de Omgevingswet;
  • Je hebt een visie op participatie bij de totstandkoming van het Mobiliteitsplan.

 

Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten