Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider Maasterras (zzp)

Geplaatst 13 jun. 2024
Project ID: YIS 9159304
Plaats
Zwijndrecht, Hybride
Uren
16 uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jul. 2024
Einde: 1 jan. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 20 jun. 2024 12:00

Aantal uur: 16 uur per week

Start: zsm in overleg

Duur: 1 jaar met optie op verlenging

Schaal: 12, richttarief €100

Gesprekken vinden plaats op 25/6 tussen 15-18 uur & 26/6 tussen 13-18 uur


Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht in projectontwikkeling? Voor de gemeente Zwijndrecht zoeken we een projectleider voor het project Maasterras voor 16 uur per week voor een periode van één jaar.

Is dit jouw nieuwe opdracht?

De opdracht:

Met jouw ruime kennis en ervaring in projectontwikkeling krijg je bij gemeente Zwijndrecht de kans om – letterlijk – iets van de grond te krijgen! Vanwege spoedig vertrek van de projectleider zijn wij op zoek naar een opvolger, die snel kan starten. In de Spoorzone Dordrecht-Zwijndrecht werken we samen met Dordrecht aan de ontwikkeling van een binnenstedelijke transformatie rondom het station. In de opdracht van projectleider Maasterras ben je voor 16 uur per week verantwoordelijk voor een complex gebied in de gemeente Zwijndrecht.

Het Maasterras is een project binnen de ontwikkeling van het Stationskwartier (voor meer informatie ga naar www.Diztrikt.nu) en bestaat uit twee gebieden, Maasterras West en Maasterras Oost, waarvan Maasterras West start met voorbereiding voor de uitvoering en Maasterras Oost nog met de definitiefase start.

Voor Maasterras West valt binnen de gewone aansturing van een projectteam voor de voorbereidingsfase de aanbesteding persleiding en hoofdinfrastructuur, aanbesteding bouwrijp maken woongebied en kredietbewaking.

Voor Maasterras Oost valt binnen de gewone aansturing van het projectteam het vaststellen van het ruimtelijk-financieel en functioneel programma van eisen voor aanleg van complexe infrastructuur, woningbouw, bouw van voorzieningen, waarvoor je ook de grondexploitatie voorbereidt.

Voor het gebied is in 2019 een Masterplan vastgesteld en in 2022 het bestemmingsplan onherroepelijk geworden. De ruime kaders liggen hierdoor vast, maar toch valt er nog voldoende te ontwikkelen. Het gebied ligt langs de A16 en kent zowel een specifieke milieuproblematiek als forse hoogteverschillen.

Wat neem je mee voor deze opdracht?

Verdiep je je graag in een complexe puzzel, zonder de tijd uit het oog te verliezen? Dan zit je bij ons goed. Als ervaren projectleider weet je uiteenlopende belangen uit het projectteam samen te brengen en hebt hierin ook oog voor externe relaties.

Verder breng je het volgende mee:

· Je hebt een hbo- of masteropleiding achter de rug, met minimaal relevante 5 jaar ervaring in projectontwikkeling voor woningbouw, waarbij ook civieltechnische ingrepen een rol hebben gespeeld;

· Je hebt meegedraaid in alle fasen van het ontwikkelingsproces van ruimtelijke projecten en bouwprojecten en hebt een hands on mentaliteit;

· Je bent redelijk bekend met het gemeentelijk werkterrein en je onderkent het plezier om complexe materie te doorgronden;

· Uiteenlopende partijen hebben aan jou een inhoudelijk sterke, assertieve en proactieve gesprekspartner: iemand die kan overtuigen en het resultaat altijd voor ogen houdt;

· Je weet het evenwicht te vinden tussen kwalitatieve, financiële, bestuurlijke en politieke belangen.

Wat bieden we jou?

Een opdracht voor een periode van 12 maanden, met een optie tot verlenging voor een zelfde periode. Hierbij is de opdracht voor 16 uur per week.

Iedereen die bij de gemeente komt werken of een opdracht uitvoert voor de gemeente moet een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) hebben. Dit geldt zowel voor medewerkers in vast dienstverband als voor stagiairs en uitzend- en inhuurkrachten. Deze kosten worden vergoed door de gemeente.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten