Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er (eenmanszaak) en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Het is niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider leefomgeving & civiele techniek (zzp)

Posted Jul 12, 2022
Project ID: YIS 9117824
Location
Nieuwerkerk aan den IJssel , Zuid-Holland
Duration
1 jaar
(Sep 1, 2022 - Sep 11, 2023)
Hours/week
36 hrs/week
Payrate range
Unknown
Application Deadline: Jul 31, 2022 2:00 PM

Startdatum 1-9-2022/1-10-2022

Duur opdracht: 1 jaar, met optie tot verlenging

Aantal uur per week: 36

Schaal: 10/11 (indicatie uurtarief: marktconform)

Deadline voor het aanbieden van kandidaten: n.v.t. Goede kandidaten worden na het aanbieden voorgedragen.

Je dient te beschikken over eigen telefoon en laptop.

 

 

Vanwege de groei van onze gemeente zijn wij met regelmaat op zoek naar projectleiders voor de civieltechnische projecten. 

Denk hierbij aan het (her)inrichten van woonwijken en industrieterreinen, in- en uitbreidingslocaties, begeleiden van planontwikkelingen, de renovatie/vervanging van kleine tot grote beweegbare bruggen, maar ook de realisatie van parken en sportaccommodaties. 

Voldoende uitdagende projecten waar jij van kop tot staart verantwoordelijk voor bent! Maak jij onze gemeente mooier, aantrekkelijker en bereikbaar? Wordt dan Projectleider bij Gemeente Zuidplas!

 

Zuidplas: de gemeente die je laat groeien!

Zuidplas is een fusiegemeente die bestaat uit de dorpen Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. We bestaan pas 12 jaar, en net als een echte tiener groeien we hard. Dat biedt kansen: in je dagelijks werk én voor je carrière. Door onze ligging tussen Rotterdam en Gouda kun je jezelf ook aan grootstedelijke vraagstukken wagen. En de regio Midden-Holland waarin we ons bevinden, is eigenlijk een soort Nederland in het klein. Met een interessant speelveld, zowel politiek als geografisch.

 

Zuidplas groeit de komende jaren flink in inwoneraantal en daarmee ook in het aantal collega’s in de organisatie. We staan voor uitdagende opgaven en passen onze werkwijze aan de vragen vanuit de samenleving aan. Om aan te sluiten op die ontwikkelingen is op interactieve manier een concernplan Zuidplas Groeit! en veranderplan gemaakt, inclusief een nieuwe organisatievisie voor Zuidplas. De organisatieontwikkeling heeft als stip op de horizon de hoofdopgaven: Opgavegericht, Zelforganiserend, Slagvaardig en Wendbaar en is nog in volle gang.

 

De groei van de gemeente heeft grote impact op de benodigde infrastructuur en de inrichting van de openbare ruimte, zodat de gemeente aantrekkelijk en bereikbaar blijft. Daar ga jij een bijdrage aan leveren. Bij Zuidplas doe je echt werk dat er toe doet. Jij helpt mee aan de groei van de dorpen en zorgt ervoor dat onze gemeente mooier en aantrekkelijker wordt. Nieuwsgierig naar de projecten binnen Zuidplas? Bekijk ze hier: https://www.maakzuidplas.nl.

 

 

Wat ga je doen als Projectleider Leefomgeving & Civiele techniek?

Vind je het leuk om met veel mensen samen te werken? Ben je doel- en resultaatgericht en omgevingsbewust? Ben je in staat om stakeholdermanagement te voeren en gemakkelijk contacten te leggen? Hoe coördineer je en stuur je tijdig bij met het oog op het afgesproken eindresultaat? Zomaar een paar belangrijke vragen waar je bij de gemeente Zuidplas een antwoord op moet vinden.

 

Als projectleider ben je eindverantwoordelijk voor het afgesproken projectresultaat. Je begeleidt de proces-stappen in een project vanaf het aannemen van een opdracht tot de overdracht aan beheer. Denk hierbij aan integrale projecten waarvan rioleringswerken, straatwerken, kunstwerken, cultuurtechnische werken en aanleg speelplaatsen onderdeel kunnen zijn. Dit kunnen op zichzelf staande projecten zijn, maar ook complete herstructureringen van een buurt van gevel tot gevel.

 

Je (dagelijkse) activiteiten bestaan onder meer uit:

·        Het aansturen van projectmedewerkers; dit kunnen zowel eigen medewerkers als medewerkers van een ingenieursbureau zijn,

·        het aanbesteden van diensten en werken,

·        het beoordelen van ontwerpen, tekeningen, bestek en werkomschrijvingen op juistheid, volledigheid en uitvoerbaarheid,

·        het bewaken van budgetten en planningen,

·        het periodiek informeren van de gedelegeerd opdrachtgever,

·        het organiseren van de participatie van bewoners en bedrijven,

·        het beantwoorden van vragen van bewoners en bedrijven,

·        het voorkomen van klachten door proactief handelen.

 

 

Wat vragen wij van jou?

·        HBO werk en denk niveau richting civiele techniek/bouwkundig management

·        je vindt het leuk om met veel mensen samen te werken, je bent doel- en resultaatgericht en omgevingsbewust,

·        je bent pragmatisch maar je bent je altijd bewust van je omgeving. Je houdt van humor op zijn tijd,

·        je bent een goed onderhandelaar, je bent communicatief sterk, goed in samenwerken en verbindend,

·        Kennis van of de bereidheid om je eigen te maken de wet- en regelgeving, van RAW-systematiek UAV en UAV gc

·        Kennis van stakeholdermanagement en burgerparticipatie

·        Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

Similar projects

+ Search all projects