Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance projectleider klimaatadaptie (zzp)

Geplaatst 15 mrt. 2022
Project ID: YIS 9111169
Plaats
Hoornaar
Uren
16 uur/week
Periode
2 maanden
Start: 1 apr. 2022
Einde: 1 jun. 2022
Tarief
Onbekend

Start: 1 april

Duur: tot 1 juni met optie op verlenging

Aantal uur per week: 13 - 16 uur

Tarief: Schaal 10 

Deadline sollicitatie: 22 maart. Kandidaten worden direct bij binnenkomst voorgesteld.

 

Werkzaamheden:

1. Uitvoering Lokale Klimaatadaptie Strategie (LAS)

De strategie is vastgesteld door de Raad. Het is nu aan jou om de uitvoering op te pakken samen met collega’s en betrokken inwoners en partijen. We zoeken een doorpakker die daadwerkelijk resultaten weet te bereiken!

 

2. Meedenken met uitvoeringsagenda Regionale Adaptatie Strategie (RAS)

De Regionale Adaptatie Strategie is vastgesteld. De volgende stap is het opstellen van een regionale uitvoeringsagenda. Jij vertegenwoordigt de gemeente Molenlanden in de regio voor dit onderwerp en weet waar nodig de verbinding te leggen met onze LAS.

 

3. Besteding Impulsgelden Klimaatadaptie

Aan Molenlanden zijn onlangs Impulsgelden Klimaatadaptie toegekend. Aan jou de vraag om nu een voorstel uit te werken aan welke concrete maatregelen we de gelden besteden met welke (co) financiering.

 

4. Oppakken convenant klimaatadaptief bouwen

Het wordt jouw taak om doelstellingen uit het convenant door te vertalen naar onze organisatie en collega’s te stimuleren. Ook vertegenwoordig je onze gemeente bij (regionale) bijeenkomsten over dit onderwerp.

 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten