Je kunt je via Gemeenteprojecten alleen als ZZP'er en op persoonlijke titel voor deze freelance (interim) opdracht inschrijven. Belangrijk: ZZP = eenmanszaak of BV met DGA, andere vormen zoals VOF, Stichting, Maatschap, etc. kunnen niet! Het is ook niet de bedoeling rechtstreeks met de gemeente contact op te nemen (dit op uitdrukkelijk verzoek van de gemeenten zelf).

Gemeenteprojecten

Freelance Projectleider kleinschalige woonvoorziening sociale doelgroep (zzp)

Geplaatst 11 apr. 2022
Project ID: YIS 9112934
Plaats
Maasdam
Uren
12 uur/week
Tarief
Onbekend

Sollicitatie deadline: 15-04 10:00

Startdatum: ZSM

Einddatum: 11-10-2022

Aantal uren week: 8-16

Voor gemeente Hoeksche Waard zoeken we een projectleider voor de realisatie van een kleinschalige woonvoorziening voor een specifieke doelgroep. We zoeken iemand die zsm kan starten, bij voorkeur al direct na de Pasen. Het zal gaan om 8-16 uur per week gedurende een periode van 3-6 maanden (de projectleider moet zelf de planning maken, maar zal voor de doorlooptijd grotendeels afhankelijk zijn van derden). Het aantal uur per week is afhankelijk van de fase waarin het project zich bevindt. Qua zwaarte valt deze rol in schaal 11/12. Max tarief €115,-.

 

Voor gemeente Hoeksche Waard zijn we op zoek naar een projectleider voor het realiseren van een kleinschalige woonvoorziening voor een specifieke doelgroep. Het gaat om het begeleiden van de fysieke realisatie in combinatie met het aansturen van de sociale componenten (communicatie, samenwerkingsovereenkomsten voor begeleiding enz). Het is dan ook een fysiek-sociaal project. Aanleiding is een sociale vraag, maar de uitvoering is een fysieke aangelegenheid.

 

De voorbereidende fase is reeds voltooid. Vorige week heeft het College besloten over een locatie voor deze kleinschalige woonvoorziening, de projectleider die wij zoeken gaat dit realiseren. De oorspronkelijke projectgroep die zich in de voorbereidende fase met dit project heeft beziggehouden zal weer geactiveerd worden en de plannen die er al liggen actualiseren, maar het ontbreekt aan kennis van het fysieke aspect en aan de tijd voor het aansturen van het geheel.

 

De projectleider zal er dus zorg voor dragen dat er daadwerkelijk een woonvoorziening komt te staan op de daarvoor aangewezen locatie. Maar denk ook aan het regelen van benodigde vergunningen, nutsvoorzieningen en dergelijke. Tegelijkertijd is communicatie en afstemming heel belangrijk, ook met de sociale kant en de omgeving. De projectleider schakelt met interne afdelingen van de gemeente, waarom Vergunning en teams in het Sociaal Domein, maar ook met externe maatschappelijke organisaties, aannemers en nutsbedrijven.

 

De projectleider werkt niet op een vaste specifieke locatie. Wel zal je ook locatiebezoeken doen om te bekijken wat er nodig is.

 

De opdrachtgever is tevreden als de woonvoorziening gerealiseerd is en de mensen waarvoor deze bedoeld is er gebruik van kunnen maken.

Functie-eisen:

We zoeken iemand met kennis van en ervaring met projecten op het snijvlak fysiek en sociaal. Het is mooi als je eerder voorzieningen voor een doelgroep gerealiseerd hebt, bij voorkeur binnen gemeenteland. Je moet in staat zijn om de verbinding te maken met het sociale component en snel je weg kunnen vinden binnen de gemeente.

 

Idealiter kun je direct na de Pasen al starten.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten